ELBA nieuwe sponsor Venlose hockeyvereniging VHC


VENLO, 20091026 -- ELBA en de Venlose hockeyvereniging VHC hebben hun handtekening gezet onder een sponsorcontract voor het seizoen 2010. Directeur Bert Janssen is bekend met de hockeyvereniging en is enthousiast over de toetreding als nieuwe sponsor. "Onze mentaliteit bij ELBA is, net als bij de hockeyvereniging VHC, typisch Limburgs. Onderling respect en plezier vormen de basis.". ELBA ziet VHC als een mooi platform om de bedrijfsnaam lokaal meer onder de aandacht te brengen. Beide partijen zijn enthousiast over de nieuwe samenwerking en hopen samen op een sportief en succesvol seizoen!

Tijd voor andere dingen
ELBA, producent en leverancier van kantoorartikelen, vindt het belangrijk dat mensen een goede balans hebben tussen werk en privé. Met haar nieuwe campagne TIJD VOOR ANDERE DINGEN laat ELBA zien dat iedereen, zowel thuis als op kantoor, met de juiste kantoormiddelen tijd kan besparen. Met de innovatieve ELBA kantoorartikelen kan je namelijk documenten sneller opbergen, orderen en terugvinden. Zo houdt je tijd over voor andere dingen, zoals hockeyen bij VHC.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
ELBA is sinds begin september partner van MVO Nederland. Een belangrijke pijler in het MVO partnership is sociale betrokkenheid. ELBA onderstreept dit punt door lokale sportverenigingen te ondersteunen. De steun aan VHC past in dit streven.

Over ELBA
ELBA is leverancier en producent van (duurzame) opbergmiddelen en kantoorartikelen en levert aan ruim 850 kantoorvakhandelaren en inkoopcombinaties in de Benelux. Sinds 2000 is ELBA onderdeel van de Franse multinational Groupe Hamelin. Met ruim 4.000 medewerkers, 1000 kantoorartikelen en een jaarlijkse omzet van Euro 800 miljoen is Groupe Hamelin de grootste fabrikant van kantoorartikelen en opbergmiddelen in Europa. Sinds februari 2009 is Groupe Hamelin aangesloten bij de Paper by Nature association.

Meer informatie over ELBA Office Products b.v. is te vinden op: www.elba.nl.
Meer informatie over Paper by Nature is te vinden op www.paperbynature.com





Ingezonden persbericht