Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Achter de schermen bij Attractiepark Toverland

Speciaal voor senioren gaat Attractiepark Toverland betoverende rondleidingen verzorgen. 55-Plussers kunnen zich vanaf nu inschrijven om Toverland eens van een andere kant te bekijken. Deze speciale middagen zullen buiten de schoolvakanties op doordeweekse dagen georganiseerd worden. De gast krijgt middels een presentatie en rondleiding een totaal andere kijk op en in het park.

.

Senioren zijn vaak actief, hebben meer vrije tijd en zijn een groeiende groep in de samenleving. Daarom heeft de directie van Toverland besloten iets te organiseren voor deze groep. "Deze doelgroep zit alleen niet altijd verlegen om een razendsnelle lancering van de Booster Bike mee te maken. 55-plussers hebben echter wel belangstelling voor het reilen en zeilen bij Toverland, zo blijkt uit de vele verzoeken die wij afgelopen jaar hebben ontvangen," aldus Lian Lempens, hoofd van de Marketingafdeling. "We willen graag invulling geven aan deze verzoeken en de senioren meenemen in het verhaal achter de schermen. Geen regulier parkbezoek met de (klein)kinderen, maar een maatwerk presentatie inclusief rondleiding, die zowel qua prijs als aanbod tegemoet komen aan de vraagstelling.''

Programma

Onder leiding van directeur Caroline Maessen, zelf een enthousiaste spreekster, zijn enkele tientallen Toverlanders gecoacht en omgetoverd tot uitstekende gidsen. Deze zullen in de rol van gastheer/vrouw de groepen geïnteresseerde 55-plussers gedurende het hele programma begeleiden, van het ontvangst tot de presentatie én de rondleiding.

Voorbeeldprogramma (indicatief, tijden kunnen in overleg aangepast worden). 14.00 uur: Ontvangst bij de receptie
14.30 uur: Start presentatie
15.15 uur: Start rondleiding
16.00 uur: Mogelijkheid voor parkbezoek

De vergoeding voor dit programma bedraagt ¤ 7,50 per persoon en is uit te breiden met een horeca-arrangement, bijvoorbeeld een lunch of afsluitende borrel.

Aan het programma zijn nog enkele boekingsvoorwaarden verbonden. Zo geldt dit arrangement alleen op doordeweekse dagen (weekenden en vakanties zijn uitgesloten), de deelnemers dienen 55-plus te zijn en de minimale groepsgrootte is vastgesteld op 20 personen. Met een kleinere groep aanmelden is ook mogelijk, Toverland kijkt dan naar de mogelijkheid om enkele aanmeldingen/groepen samen te voegen.

Sevenum, 26 oktober 2009
** Einde bericht **