Citibank ontkent beschuldigingen

26/10/2009 18:23

Citibank Belgium

Citibank Belgium ontkent met kracht alle beschuldigingen die tegen haar worden uitgebracht.

We veroordelen eveneens de onjuiste en onverantwoorde verzinsels van Hans Bonte.

Citibank is al 90 jaar aanwezig in Belgie en heeft de absolute intentie om hier nog vele jaren te blijven.

Citibank Belgium ontkent met kracht alle beschuldigingen die tegen haar worden uitgebracht. Er was geen belangenconflict tussen Citibank en de verkoop van Lehman Brothers producten. Citibank heeft geen hogere commissies ontvangen om Lehman Brothers producten te promoten. Het verkoopsproces is heel degelijk en de producten werden verkocht met het beste belang van onze klanten voor ogen.

We veroordelen eveneens de onjuiste en onverantwoorde verzinsels van Hans Bonte. Citibank Belgium heeft geenszins de bedoeling om haar divisies te splitsen. We hebben altijd gehandeld in het beste belang van onze klanten en zullen dat blijven doen. Dit blijkt nu al uit het initiatief van Citibank om klanten te vergoeden in die uitzonderlijke gevallen waar een onderzoek ons tot het besluit heeft geleid dat onze procedures niet correct werden gevolgd. Dit onderzoek had niks te maken met een eventueel proces.

We hebben een blijvend vertrouwen in onze regels en procedures; wij beschikken over sterke argumenten om ons te verdedigen tegen de aantijgingen die tegen ons worden uitgebracht en we kijken ernaar uit om onze reputatie te herstellen. We zullen onze zaak dan ook voor de rechtbank verdedigen. Citibank is al 90 jaar aanwezig in Belgie en heeft de absolute intentie om hier nog vele jaren te blijven.

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel