Gemeente Beuningen


Samenwerken aan de uiterwaarden van de Waal

Uit een peiling is gebleken dat er behoefte is bij betrokken inwoners om geïnformeerd te worden over het project WaalWeelde. Hierbij nodigen wij u van harte uit voor een informatiebijeenkomst over WaalWeelde op dinsdagavond 27 oktober 2009, van 20.00 tot 22.00 uur, bij Waterschap Rivierenland in Tiel.

Tijdens de bijeenkomst krijgt u informatie over het project, de recente ontwikkelingen en is er tijd voor discussie over de conceptvisie WaalWeelde, de hoofdlijnen waarheen we denken dat de Waal zich zou moeten ontwikkelen.

Zoals u wellicht weet, streeft het project WaalWeelde naar een veilig, mooi en economisch renderend Waalgebied. Samenwerken is hierbij een belangrijk speerpunt: inwoners en belangenorganisaties, ambtenaren en wethouders, bedrijven en de overheid maken samen één ontwerp voor het buitendijkse gebied van de gehele Waal en Bovenrijn, van de Duitse grens tot Loevestein. Eén ontwerp dat de rivier mooier, veiliger, duurzamer en beter beleefbaar maakt. Hierbij stellen we uw betrokkenheid en inbreng zeer op prijs!

Graag vernemen wij of u 27 oktober 2009 aanwezig bent. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar:
s.kersbergen@prv.gelderland.nl.

Wij hopen u te zien op 20 oktober in Tiel!

Henk de Hartog
Projectleider WaalWeelde