Stadsdeel Amsterdam-Noord

Huurders praten met dagelijks bestuur van stadsdeel

Dinsdagavond 27 oktober, 20.00 uur, stadsdeelhuis.

Meepraten over wonen en huren in Amsterdam-Noord? Dat kan! Op dinsdag 27 oktober is er een bijeenkomst van het Huurdersplatform Amsterdam-Noord. Het dagelijks bestuur (db) van het stadsdeel praat dan met huurders over het woonbeleid van het stadsdeel. Het is een informele bijeenkomst met een onafhankelijke voorzitter. Op de agenda staan dit keer onderwerpen zoals: uitbreiding huurderszeggenschap, Woonmonitor, energiebesparing bestaande bouw en aanpak Banne.

Huurdersplatform

Het db wil de positie van huurders in Amsterdam-Noord versterken. Daarom startte het stadsdeel in 2006 het Huurdersplatform en organiseert regelmatig bijeenkomsten. Huurdersorganisaties en
-commissies zijn hier van harte welkom. Maar ook individuele huurders behoren tot de vaste bezoekers. Zo kan het db ongedwongen met huurders praten over met name het woonbeleid van het stadsdeel. Het is ook een plek waar huurders elkaar kunnen treffen en ideeën en ervaringen kunnen uitwisselen. Het initiatief kan uiteindelijk leiden tot een beter volkshuisvestingsbeleid en een groter draagvlak voor dit onderwerp.

Praktische gegevens

De bijeenkomst van het Huurdersplatform begint om 20.00 uur en wordt gehouden in het stadsdeelhuis: Buikslotermeerplein 2000. Bekijk hier de routebeschrijving.
Bel voor vragen over het Huurdersplatform met 020-6349 375 of mail naar: huurdersplatform@noord.amsterdam.nl.