Genomineerden Beste Leerbedrijf hout- en meubelbranche bekend

19/10/2009 15:52

Colo, Samenwerkende Kenniscentra voor Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven

Ook dit jaar is SH? weer op zoek naar het Beste Leerbedrijf in de hout- en meubelbranche. De drie genomineerde leerbedrijven die met elkaar de strijd aangaan zijn inmiddels bekend gemaakt door de SH? selectiecommissie; welk bedrijf kan zich meten met Van der Loo - Yachtinteriors (winnaar 2008) en Smeulders Interieurgroep (winnaar 2007) en wint de eervolle titel?

Voor de verkiezing Beste Leerbedrijf hout- en meubelbranche 2009 zijn genomineerd:

Pontmeyer uit Zaandam

Keijsers interior projects uit Horst aan de Maas

Brummel Projectinrichters uit Apeldoorn

Een vakjury bezoekt op dinsdag 27 oktober alle genomineerde leerbedrijven om deze te beoordelen. In de eerste week van november wordt de winnaar bekend gemaakt.

Met de verkiezing willen SH? en de branches de aandacht vestigen op het belang van leren in de praktijk binnen mbo-opleidingen. In het middelbaar beroepsonderwijs is de praktijkopleiding een essentieel onderdeel van de hout- en meubelopleidingen. Op de werkvloer van de ruim 2.900 erkende leerbedrijven krijgen de leerlingen het vak pas echt in de vingers. Met de verkiezing kunnen leerbedrijven laten zien hoe zij investeren in de vakmensen van morgen.

SH? nomineert ook dit jaar de winnaar van de verkiezing Beste Leerbedrijf voor de landelijke verkiezing van het ministerie van OCW.





http://www.shm.nl/besteleerbedrijf/