RTL Group

Tim en Froukje op huizenjacht in nieuw seizoen TV Makelaar

Wat kan ik doen om mijn huis zo goed mogelijk te verkopen? Wat is mijn huis waard na de verbouwing? Kan ik beter eerst aankopen of eerst mijn huidige huis verkopen? Hoe vind ik mijn droomhuis? Vanaf dinsdag 27 oktober bezoeken Froukje de Both en Tim Immers weer verschillende huizen om een koop of verkoop te realiseren in het populaire RTL 4-programma TV Makelaar. En alle deuren worden geopend voor Froukje en Tim in de vaste programmaonderdelen Droomhuis en De Taxatie.

In de negen nieuwe afleveringen van TV Makelaar wordt naast de hulp van interieurarchitect Michiel de Zeeuw ook interieurstyliste Lot Monhemius ingeschakeld. Aan de hand van een (ingrijpende) restyling helpt Lot net zoals Michiel mensen hun huis zo goed mogelijk te verkopen.

In de eerste aflevering gaat Tim op huizenjacht met Rob en Christina, die elkaar in Amerika hebben ontmoet. Ze wonen al enige tijd in een huurwoning en willen nu graag een woning kopen. Ze hebben een redelijk budget, maar met name Christina zal concessies moeten doen, omdat zij in Amerika grote vrijstaande huizen is gewend.

In het programmaonderdeel Te Koop draait alles om een voormalig opvoedingsgesticht in Amersfoort dat nu bewoond wordt door maar liefst elf gezinnen. Froukje schakelt Michiel de Zeeuw in om de verkopers van één van deze appartementen te helpen.

Na een doorgesneden stroomkabel, een kapot getrokken waterleiding en een ingestorte serre bij de buren, zijn Heidie en Rene erin geslaagd hun keet in Made om te toveren tot hun droomhuis. Tijd voor een taxatie door TV Makelaar dus.

Uitzending: vanaf 27 oktober elke dinsdag tussen 20.30 en 21.30 uur bij RTL 4.

Website: rtl.nl/tvmakelaar

---