RTL Group

Drie dagen KNVB Beker live bij RTL 7

De komende week wordt de derde ronde gespeeld voor 'de tweede grote prijs van het jaar' en 'de kortste weg naar Europees voetbal', oftewel het toernooi om de KNVB Beker. Op dinsdag 27, woensdag 28 en donderdag 29 oktober zendt RTL 7 elke dag een wedstrijd live uit, gevolgd door de samenvattingen van de overig gespeelde wedstrijden. Alledrie de avonden worden gepresenteerd door Humberto Tan.

Op dinsdag start om 20.30 uur de live-uitzending van de wedstrijd Feyenoord - FC Den Bosch. Leo Driessen doet hierbij het commentaar en in de studio zit Jan van Halst voor de analyse. De volgende dag kan de RTL 7-kijker Roda JC - PSV op de voet volgen, waarbij Vincent Schildkamp de wedstrijd verslaat en Aad de Mos in de studio aanschuift. Op donderdag wordt de wedstrijd FC Dordrecht - Ajax live uitgezonden, met het commentaar van Leo Driessen. Ditmaal analyseert René van der Gijp de wedstrijden. Deze laatste uitzending wordt afgesloten met de loting voor de vierde ronde van het toernooi om de KNVB Beker, de achtste finales in december.

Uitzending: RTL 7 Dinsdag 27 oktober
19.55 uur KNVB Beker Feyenoord - FC Den Bosch
22.45 uur KNVB Beker Samenvattingen

Woensdag 28 oktober
19.55 uur KNVB Beker Roda JC - PSV
22.45 uur KNVB Beker Samenvattingen

Donderdag 29 oktober
22.45 uur KNVB Beker Samenvattingen + loting

---

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen via: fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, tel: 035 - 6718879, jaap.paulsen@rtl.nl.