Vernieuwde website VNO-NCW on-line

27/10/2009 09:10

VNO-NCW

DEN HAAG, 27 OKTOBER 2009 - De ondernemingsorganisatie VNO-NCW heeft haar website www.vno-ncw.nl ingrijpend vernieuwd. De site is zowel qua vormgeving, techniek als inhoud op een nieuwe leest geschoeid. Het resultaat is een site die toegankelijker is en beter doorzoekbaar. De website laat zien waar VNO-NCW voor staat: een ondernemingsorganisatie die zeer dicht op de actualiteit zit, een duidelijke mening heeft over onderwerpen waar het bedrijfsleven een belang bij heeft en standpunten op een professionele en eigentijdse manier over het voetlicht weet te brengen.

Op de homepage staat een helder overzicht van de actualiteit: nieuws, opinies en links naar de meest actuele dossiers. In ruim vijftig dossiers wordt op een overzichtelijke manier alle informatie over relevante onderwerpen gepresenteerd. Geïnteresseerden kunnen zich via een RSS-feed op de ontwikkelingen van elk afzonderlijk dossier abonneren.

Opinieblad Forum en ForumVideo van VNO-NCW zijn volledig geïntegreerd in de nieuwe site. Artikelen uit Forum zijn in veel gevallen te downloaden als pdf-bestand. Ook is het mogelijk om anderen per e-mail te attenderen op een artikel via de knop 'stuur door'.

Leden van VNO-NCW kunnen via de site inloggen op het ledennet met toegang tot extra informatie, gratis brochures, ledenpost en een vraagbaak.

De zoekmogelijkheden zijn zeer uitgebreid. In de rechterkolom zijn de resultaten van de zoekopdracht (rechtsboven in te vullen) te filteren op bijvoorbeeld dossiers, brochures, Opinieblad Forum. Ook kan er in de site gezocht worden via zogenaamde tags (onderwerpen) onderaan een bericht of artikel. Daarmee zijn gerelateerde berichten te zoeken.





http://www.vno-ncw.nl