Priority
* Succesvolle interoperabiliteit Priority en Nec Philips

Succesvolle interoperabiliteit Priority en Nec Philips

Priority en VRC Groep, een GOLD certified business partner van NEC Philips, maken bekend dat na succesvolle compatibiliteitstesten de NEC Philips SOPHO iS3000 communicatie systemen gecertificeerd zijn voor aansluiting op en samenwerking met het VoIP netwerk van Priority.

De aansluiting van de NEC Philips SOPHO iS3000 communicatie systemen op het Priority netwerk is gebaseerd op SIP (Session Initiation Protocol), een signaleringsprotocol dat gebruikt wordt om IP sessies over het Internet op te bouwen, te onderhouden en weer af te sluiten. SIP is een open protocol dat de universele standaard is geworden met betrekking tot IP gebaseerde samenwerking tussen apparaten, systemen en netwerken.

Gebruik makend van dit protocol kunnen standaard SIP telefoontoestellen met hetzelfde gemak aan een IP netwerk gekoppeld worden als conventionele toestellen aan het traditionele telefoonnetwerk. Door de inzet van deze nieuwe technologie kunnen organisaties optimaal gebruik maken van de mogelijkheden die VoIP biedt. Zo kan men echt "Slimmer werken in alle vrijheid".

De succesvol afgesloten interoperabiliteits/compatibiliteits tests bieden organisaties met NEC Philips SOPHO iS3000 communicatie systemen nieuwe mogelijkheden en diensten nu ze gebruik kunnen maken van de netwerk diensten van Priority.