Gemeente Voorschoten

Leiden gezocht

Reizigers traject Den Haag - Leiden gezocht

fietsbiesbosch.jpg (98.4 K) De provincie Zuid-Holland zoekt mensen die reizen op (een deel van) het traject Den Haag - Leiden om een korte online vragenlijst in te vullen. Deelnemers aan het onderzoek maken kans op een VVV Irischeque van EUR 25,-.

De provincie Zuid-Holland knapt in 2010 twee bestaande fietsroutes tussen Leiden en Den Haag flink op. Door bijvoorbeeld fietspaden te verbreden en te asfalteren, ontstaan comfortabele en veilige snelfietsroutes. Om de (toekomstige) fietsers goed te kunnen bereiken, wil de provincie graag weten hoe er op dit traject gereisd wordt en waarom mensen wel of niet voor de fiets kiezen.

Beloning
Wie de vragenlijst vóór 13 november invult, maakt kans op één van de tien VVV irischeques ter waarde van 25 euro. Het invullen duurt ongeveer vijf minuten.
Vragenlijst: www.zuid-holland.nl/fietsonderzoek

Samenwerking
De verbeteringen aan de twee fietspaden worden gerealiseerd door een samenwerkingsverband van de provincie Zuid-Holland, Stadsgewest Haaglanden, de gemeentes Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten, Wassenaar, Leiden en Katwijk, de Fietsersbond, de ANWB en Rijkswaterstaat. De provincie, Stadsgewest Haaglanden, en de staatssecretaris van Verkeer en Waterstaat financieren dit project.
* 27 oktober 2009