Werkgeversvereniging AWVN

Arbeidsvoorwaarden vergelijken

Werkgevers willen steeds vaker vergelijken...

AWVN beschikt over een unieke databank met de beloningsgegevens van ruim 450 CAO's, waaronder in totaal bijna 4,2 miljoen medewerkers vallen. Deze databank wordt continu up-to-date gehouden. De informatie in de database wordt onder meer gebruikt in CAO-onderhandelingen en bij het bouwen van beloningssystemen.

Steeds vaker worden de gegevens gebruikt om in een groeiende behoefte van werkgevers te voorzien: het vergelijken van arbeidsvoorwaarden. het gaat om een veelheid van vergelijkingen: per individu, een functiegroep of de hele organisatie met een branche of met geheel Nederland. Globaal of juist zeer gedetailleerd, voor één arbeidsvoorwaarde of juist voor een compleet pakket arbeidsvoorwaarden.

Om in deze behoefte te voorzien heeft AWVN een pakket vergelijkingsmiddelen en -diensten samengesteld. Zie het onderstaande schema.

Meer informatie: Klik in het schema op het betreffende product / de betreffende dienst of neem contact op met de AWVN-werkgeverslijn, werkgeverslijn@awvn.nl, 070 8508605.

Arbeidsvoorwaardelijke vergelijkingen van AWVN
AWVN-salarisatlas AWVN-beloningsmonitor Salarisindicatie Beloningsonderzoek directie en management Loonlijnvergelijking Survey Korte omschrijving Handzaam naslagwerk met salarisinformatie circa 90 functies Online database met belonings-informatie circa 70 functies Indicatie vaste en variabele salaris van specifieke functies Onderzoek vaste en variabele beloning specifieke directie- en managementfuncties Vergelijking salarisstructuur van organisatie met Nederland of specifieke branche Uitgebreide vergelijking totale arbeidsvoorwaarden van organisatie met markt
Wat wilt u? Zelf per functie en -typering globale salarisgegevens opzoeken Zelf per functie en -typering actuele, nauwkeurige beloningsgegevens raadplegen en vergelijkingen maken Voor specifieke functie marktconform salaris weten - zeer nauwkeurig Inzicht in hoogte beloning specifieke directie- en managementfuncties Inzicht in hoogte van uw salarissen t.o.v. anderen - zeer nauwkeurig Vergelijking arbeidsvoorwaarden-pakket met anderen - zeer nauwkeurig Welke beloningselementen wilt u vergelijken?
AWVN-salarisatlas AWVN-beloningsmonitor Salarisindicatie Beloningsonderzoek directie en management Loonlijnvergelijking Survey Minimum en maximum salaris (salarisschalen)

Zie het origineel