Gemeente Hoorn

Op/maat verzorgt partycatering voor gemeente Hoorn

Op/maat gaat de partycatering voor de gemeente Hoorn verzorgen. Het bedrijf is geselecteerd uit meerdere cateraars die zich voor de aanbesteding hebben ingeschreven. Op/maat bereidt onder andere de hapjes, lunches en buffetten bij feestelijke gelegenheden en bijeenkomsten. Voor de inzet van bedienend cateringpersoneel werkt het bedrijf samen met SAB Catering.

Zowel op prijs als kwaliteit scoorde Op/maat het beste in de aanbesteding. Bij kwaliteit spelen onder andere de volgende zaken een rol: milieuvriendelijkheid van de verpakking, transport, hygiëne, meedenken over een zo duurzaam mogelijk assortiment en social return. Onder het laatste punt wordt verstaan: het bieden van werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De selectieprocedure werd afgesloten met een proeverij van diverse producten.

Op/maat is een bedrijf dat zorgt voor sociale werkvoorziening. Het bedrijf biedt passend werk aan mensen die door hun arbeidsbeperking (nog) niet in staat zijn om ergens anders te werken. Het werk is gericht op de ontwikkeling van kennis en vaardigheden van de medewerkers. Op/maat heeft een speciale afdeling met een professionele keuken voor de bereiding van bijvoorbeeld lunches, buffetten en snacks. Voor de inzet van cateringpersoneel op locatie werkt Op/maat samen met het bedrijf SAB Catering.

De samenwerking met Op/maat gaat vanaf 1 november 2009 in.

Laatste wijziging van deze pagina: 27 oktober 2009