Gemeente Voerendaal

\ 27/10/2009 - Inwoners op pad met de burgemeester Een verrassende ontmoeting met burgers van Voerendaal.

Bibliotheek
De eerste ontmoeting van onze burgemeester was met de voorzitter mevrouw van Zandvoort-Schuffelers. Op 14 oktober bracht onze burgemeester een bezoek aan de bibliotheek van Voerendaal. Na de rondleiding in de bibliotheek werd onder het genot van een heerlijk kopje koffie kort geëvalueerd.
Dank aan de voorzitter en medewerkster van de bibliotheek van Voerendaal.

Achteromkijkroute Ubachsberg
Bij de tweede ontmoeting ging onze burgemeester op 15 oktober op pad met twee dames uit Voerendaal, Marianne Vliex en Elly Hanssen. Ze wandelden in de omgeving van de Bernardushoeve Mingersborg Ubachsberg en bezichtigden daar heel wat mooie plekjes. De dames verrasten de burgemeester met een bezoek aan de Molen Vrouwenheide waar na een fantastische rondleiding en uitleg over de Molen Vrouwenheide een heerlijk kopje koffie met vla werd genuttigd. Kortom een fantastische middag met een verrassende plek. Dames bedankt voor deze onvergetelijke middag.

Geniet u ook mee?

De Roode Draed
Bij de derde ontmoeting ging onze burgemeester op 26 oktober op pad met Elly Hanssen uit Kunrade, Mien Schetters uit Ubachsberg, Debbie van Geijn uit Ransdaal en Joke Rameckers uit Voerendaal. Fantastisch, bijna alle kernen van Voerendaal waren hiermee vertegenwoordigd. Dit keer werd de korte route van de Roode Draed in Voerendaal gewandeld. Onderweg werd een korte tussenstop bij het Hoenshuis gemaakt. Wederom een fantastische ochtend met mooie plekjes van Voerendaal.
Dames bedankt voor deze fantastische ochtend.

Geniet u met ons mee?