Gemeente Voerendaal

\ 27/10/2009 - Opening vierde themawandeling 'Klimmenderwijs' Bent u ook nieuwsgierig naar onze nieuwe themawandeling?

Heuvel op, heuvel af in historisch Klimmen
Op zondag 25 oktober vond de opening van de vierde themawandeling 'Klimmenderwijs' in Klimmen plaats. Een door de gemeente Voerendaal en vele enthousiaste 'Klimmenaren' en VVV Zuid-Limburg ontwikkelde beleveniswandeling.

Wilt u historisch Klimmen zelf ontdekken en onderweg worden overrompeld door vele panoramas, historische bezienswaardigheden, verhalen en mythes en de bijzondere flora en fauna? Dan is Klimmenderwijs de ideale wandeling.
Interesse?
De brochure Klimmenderwijs wordt door heel Zuid-Limburg gedistribueerd en is vanaf 26 oktober verkrijgbaar bij alle VVV vestigingen in Zuid-Limburg, Café Keulen, Villa Proosdij en via de website van de gemeente Voerendaal en VVV Zuid-Limburg. Klimmenderwijs is de vierde themaroute binnen de gemeente Voerendaal.

Reeds eerder verschenen, eveneens in de gemeente Voerendaal, brochures van de wandelroutes De Roode Draed, de Achteromkijkroute en Blindelings Genieten. In 2010 verschijnt het vijfde en tevens laatste deel rondom de Voerendaalse dorpskern Kunrade. Voor achtergrondinformatie bezoek http://www.vvvzuidlimburg.nl en onze website.

Impressie