Delta


---

DELTA helpt DSB klanten

Middelburg, 23-10-2009

DELTA gaat gedupeerden van de failliet verklaarde DSB bank helpen. Het Multi-Utility bedrijf wil voorkomen dat klanten van DELTA in een onnodige incassoprocedure terechtkomen. Met één telefoontje naar DELTA voorkomen de DELTA-klanten dat zij uiteindelijk tegen schulden aanlopen.

DELTA vraagt klanten, die hun factuur betalen via een betaalrekening bij de failliet verklaarde DSB Bank, contact op te nemen. Het is belangrijk dat deze klanten zo snel mogelijk een nieuw bankrekeningnummer doorgeven met het oog op de automatische afschrijvingen. Ook kunnen we de klant tijdelijk `op factuur' plaatsen, waarbij de klant dan per post een acceptgiro ontvangt die hij zelf vanaf een nieuw rekeningnummer kan betalen.

DELTA begrijpt dat gedupeerde DSB-klanten erg veel aan hun hoofd hebben, maar wil door middel van deze oproep haar eigen klanten helpen om de gevolgen van dit faillissement zo veel mogelijk te beperken. Zo willen we vermijden dat de klant in een onnodige incassoprocedure terechtkomt.

Gedupeerde DSB-Klanten kunnen terecht bij de DELTA-klantenservice via tel. 0800 - 51 50 of bij de ZeelandNet-klantenservice via tel. 0113 - 37 77 70.