Gemeente Anna Paulowna

Jeugdsportproject: Sport jij ook mee?

logo jeugdsportproject

Wat is er nu leuker dan sporten uitproberen zonder verdere verplichtingen? Precies! Nog meer sporten proberen! Schrijf je tussen 26 oktober en 8 november in voor het JeugdSportProject van Sportservice Schagen en kijk snel wat het sportaanbod is.

Vier lessen meesporten

Sportservice Schagen opent op maandag 26 oktober de inschrijving voor de tweede periode van het JeugdSportProject (JSP) voor het schooljaar 2009-2010. Het JSP biedt alle kinderen van het basisonderwijs en alle jeugd van het voortgezet onderwijs de mogelijkheid om met een sport kennis te maken bij een vereniging, zonder verdere verplichtingen zoals bijvoorbeeld lid worden. Voor ⬠5,- mogen de kinderen doorgaans vier lessen meesporten. De lessen van JSP 2, verzorgd door ervaren of gediplomeerde trainers, worden gegeven in de laatste vier weken voor de kerstvakantie (week 48 tot en met 51) .

Nieuw sportaanbod

Na JSP 2 wordt er gedurende het schooljaar nog twee keer een JSP georganiseerd waarvoor steeds per periode kan worden ingeschreven. Elke periode is er een nieuw sportaanbod, houd de website dus goed in de gaten!

Inschrijven via website
Om te kunnen deelnemen aan de sportlessen bij de vereniging is vooraf inschrijven noodzakelijk. Dit kan uitsluitend via de speciale JSP-website: www.jsp-sportservice.nl en steeds per periode. Heb je al eerder meegedaan met het JSP? Log dan gewoon weer in met je oude gegevens.

Meer informatie? Kijk op www.jsp-sportservice.nl of neem contact op met Anouschka Terpstra via jsp@sportserviceschagen.nl of tel. (0224) 21 47 74.

Nieuws