Gemeente Roermond

Diverse wegwerkzaamheden in Roermond

Herinrichting Piet Heinstraat en omgeving

In week 45 start de herinrichting van de Piet Heinstraat, Pastoor Adamsstraat (tussen Keulsebaan en Piet Heinstraat) en het trottoir van de Keulsebaan (tussen de Celebesstraat en de Pastoor Adamsstraat). Bestaande verharding wordt opgebroken en nieuwe verharding wordt aangebracht. Ook worden de rioolaansluitingen op gemeentelijk eigendom tijdens de werkzaamheden vervangen, er worden bomen geplant en de openbare verlichting wordt vervangen.

Tijdens de werkzaamheden is de Piet Heinstraat en de Pastoor Adamsstraat (tussen Keulsebaan en Piet Heinstraat) afgesloten voor alle verkeer. De woningen zijn wel bereikbaar voor fietsers en voetgangers. Omdat de wegverharding wordt vervangen is het niet mogelijk tijdens de werkzaamheden gebruik te maken van de openbare weg.

De werkzaamheden duren, mede afhankelijk van de weersomstandigheden, vier weken en worden uitgevoerd door de firma Henssen BV uit Schinnen. De directievoering en het toezicht is opgedragen aan Plangroep Heggen uit Born.

Aanleg verhoogde kruisingen Heinsbergerweg - Camillusstraat.

In verband met de aanleg van een tweetal verhoogde plateaus op de kruisingen Heinsbergerweg - Camillusstraat is de Heinsbergerweg van woensdag 28 oktober t/m woensdag 4 november 2009 afgesloten voor alle verkeer. Verpleeghuis St. Camillus is te allen tijde bereikbaar via de Heinsbergerweg. Voor de bereikbaarheid van Kitskensdal wordt een omleidingsroute ingesteld. Deze loopt via de St. Wirosingel - Oude Keulsebaan - Eindstraat en Ratommerweg.

Eerste publicatiedatum: 27-10-2009 Bijgewerkt: 27-10-2009