Vesteda


dinsdag 27 oktober 2009
New Amsterdam finalist in Amsterdamse Nieuwbouwprijs 2009

Stemmen kan tot donderdagmiddag a.s.!

De strijd om de derde editie van de Amsterdamse Nieuwbouwprijs is geopend. Dit is een unieke woningbouwprijs voor en door de bewoners van Amsterdam. Uit 74 nieuwbouwprojecten zijn tien finalisten geselecteerd, waaronder de unieke woontoren New Amsterdam op de Amsterdamse Zuidas. En u kunt tot en met donderdag 29 oktober stemmen: kijk op www.nieuwbouwprijs.nl en stem op New Amsterdam! Wie stemt maakt bovendien kans op een flatscreen televisie ter waarde van â¬1.000,- .

De Zuidas wordt een gebied vol hightech kantoren, station Zuid (trein/tram/metro/bus), spraakmakende horeca, culturele ontmoetingsplekken, dagelijkse en luxe voorzieningen omringd door groene parken en winkels. De Zuidas staat in het buitenland bekend als de âFinancial Mileâ vergelijkbaar met La Défence in Parijs en The Docklands in London. Temidden van dit alles staat de eigentijdse woontoren New Amsterdam. AT5 maakte een uitzending over New Amsterdam. Deze kunt u hier bekijken.

New Amsterdam biedt verschillende woonsferen en âconcepten; van zorgeloos individueel leven en huren tot volledig verzorgd wonen met de service van een hotel. In New Amsterdam kunne bewoners kiezen uit appartementen met één, twee of drie slaap/studeerkamers en één of twee luxe badkamers. De basisafwerking is van een on-Nederlands hoog niveau. Met lichte parketvloeren, natuursteen in de badkamers en de absolute top op het gebied van keukens, sanitair en interior design. Geheel gemeubileerd of als regulier appartement of office woning te huur. Van âs ochtends vroeg tot âs avonds laat kunnen bewoners een beroep doen op het Guest Relations team; zij helpen met bijvoorbeeld autohuur, office equipement, catering of secretariële ondersteuning. Er zijn aparte gastenverblijven beschikbaar voor vrienden of zakenrelaties. De inpandige Private Health Club is uitgerust met de meest geavanceerde fitnessapparatuur. Personal trainers zijn beschikbaar, evenals het zwembad en twee sauna's. Dit alles in een fraai ontwerp van de Architecten Cie.

New Amsterdam; een gebouw dat het verdient om te winnen! Stem op New Amsterdam: www.nieuwbouwprijs.nl