Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout, 27-10-2009

Haagse moet nog 24 dagen zitten

WASPIK: De politie heeft vannacht, de nacht van maandag op dinsdag, op de parkeerplaats Vaerland langs de A-59 een 47-jarige vrouw uit 's-Gravenhage aangehouden omdat zij nog twee boetes had openstaan en daarom vermeld stond in het opsporingsregister. De vrouw zat als bijrijdster in een auto. Het ging om een boete van 1252,39 euro of 17 dagen en 37,50 euro of 7 dagen zitten. De vrouw kon niet betalen en is daarom overgebracht naar het cellencomplex in Tilburg om de straf uit te gaan zitten.

Man aangehouden voor bedreiging en vernieling

OOSTERHOUT: De politie heeft maandagavond in de wijk Dommelbergen Noord een 28-jarige Oosterhouter aangehouden omdat hij zijn 39-jarige echtgenote zou hebben bedreigd en omdat hij in de voordeur van hun woning had vernield. Het stel heeft huwelijksproblemen, de verdachte woont sinds enkele weken op een ander adres.

De 39-jarige bewoonster deed aangifte tegen haar 28-jarige man. Ze vertelde dat er veel spanningen waren en dat haar man sinds een tijdje ergens anders woont. Hij had haar gisteravond een sms bericht gestuurd waarin hij dreigend schreef dat ze goed op moest passen. Tien minuten daarna stond hij voor de deur en eiste dat ze open moest maken, anders zou hij de voordeur intrappen. De aangeefster was zo bang dat ze via de achtertuin bij de buren om hulp schreeuwde. Op dat moment werd door de voordeur door haar man ingetrapt. De buurman kwam haar te hulp en ook de politie werd gewaarschuwd. De man werd ter plaatse aangehouden.

Man valt van steiger

DONGEN: Maandagmiddag heeft op de Slof een arbeidsongeval
plaatsgevonden. In een bedrijf is een 53-jarige man uit Kaatsheuvel door nog onbekende oorzaak van de steiger gevallen.

Hij was daar voor een bouwbedrijf aan het werk. Het slachtoffer raakte bewusteloos en had een hoofdwond. Hij is met een ambulance vervoerd naar het St. Elisabethziekenhuis in Tilburg. De Arbeidsinspectie is ter plaatse gekomen om een onderzoek in te stellen. Ook de technische recherche is ter plaatse geweest. In het ziekenhuis bleek dat er geen levensbedreigde situatie (meer) aanwezig was

Verkeerscontroles in Waalwijk en Sprang-Capelle

WAALWIJK / SPRANG-CAPELLE : De politie heeft maandagmiddag in
Sprang-Capelle en Waalwijk verkeerscontroles gehouden. In totaal werden 36 bekeuringen uitgeschreven

Vanaf 13.30 t/m 14.45 uur werd een roodlicht controle gehouden op de Midden-Brabantweg, op het gedeelte tussen de Europalaan en de
Taxandriaweg-West.
Hier uitgeschreven:
6 x roodlicht

1 x mobiel bellen

1 x kenteken niet zichtbaar

Vanaf 15.30 t/m 16.15 uur werd een snelheidscontrole gehouden op de Taxandriaweg te Waalwijk, en de Wendelnesseweg-Oost te Sprang-Capelle.

In Waalwijk uitgeschreven:
5 x gordel

1 x mistlampen voeren

1 x mobiel bellen

1 x snelheid. (11 km/h te hard binnen bebouwde kom waar 50 km/h is toegestaan)

In Sprang-Capelle uitgeschreven:

1 x rijbewijs niet behoorlijk leesbaar

2 x mobiel bellen
5 x autogordel
12 x snelheidsovertreding (hoogste is overschrijding van 35 km/h binnen bebouwde kom waar 50 km/h is toegestaan)

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 27-10-2009 14:09 | © Regio Midden en West Brabant |