Gemeente Waddinxveen


Foutieve link sportdeelname-onderzoek Waddinxveen

Helaas is er een fout geslopen in de brief over het sportdeelname-onderzoek Waddinxveen. De website om de vragenlijst te bereiken staat niet goed weergegeven. Sportservice Zuid-Holland betreurt dit en biedt u hiervoor haar excuses aan. De juiste link om de vragenlijst te bereiken is www.sportdeelnamewaddinxveen.nl. We hopen dat u alsnog de moeite neemt om de vragenlijst in te vullen. Bij voorbaat bedankt hiervoor.

Heeft u nog vragen of wilt u een papieren vragenlijst ontvangen, dan kunt u contact opnemen met Sander van der Krogt van de gemeente Waddinxveen via 0182-624624 of via s.vanderkrogt@waddinxveen.nl.

Â

Het sportdeelname-onderzoek is een onderzoek waarmee de sportparticipatie van de inwoners van Waddinxveen vastgesteld kan worden. De uitkomsten geven de gemeente inzicht in de sportiviteit van haar inwoners. De gemeente kan deze cijfers gebruiken bij het opstellen van sport- en beweegbeleid. Sportservice Zuid-Holland voert het onderzoek uit, in opdracht van de provincie Zuid-Holland. Zoân 2500 inwoners van Waddinxveen hebben inmiddels een brief ontvangen waarin hen wordt gevraagd de enquête in te vullen. De enquête kan vervolgens digitaal of schriftelijk worden ingevuld.

Â

Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.sportdeelnamewaddinxveen.nl.