Catan voor de iPhone (TM) 27/10/2009 18:12

PR Newswire

MÜNCHEN, October 27 /PRNewswire/ --

- Er is nauwelijks een bordspelprijs te noemen die het spel de "Kolonisten van Catan" níet heeft gewonnen.


- Catan is nu verkrijgbaar voor $ 4,99 bij de Apple App Store(SM).

"Catan - Het Eerste Eiland" is nu beschikbaar op de Apple iPhone en iPod touch(R) om op elk moment en overal spelplezier te bieden. In navolging van het originele spel kun je in de Hot-Seat-Multiplayer-modus met maximaal vier spelers spelen voor de meeste nederzettingen, de langste wegen en het grootste leger.

Als er geen andere spelers beschikbaar zijn, bind dan de strijd met andere Catanianen die zich als waardige tegenstanders zullen ontpoppen:

maak kennis met piraat Jean, die geen compromissen kent; Vincent de koopman, die zich nooit laat bedriegen of verslaan; Sean de ridder, die neemt wat hem rechtmatig toekomt ... maar nooit gevangenen maakt!

Kom erachter of je echt een geheime kolonialist bent, confronteer je rivalen en word Heer van Catan!

Het spel is ontwikkeld door Exozet Games in samenwerking met Catan-ontwerper Klaus Teuber, en uitgebracht door USM - United Soft Media.

Het spel is beschikbaar in het Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands en Portugees.

Maar er is meer aan de hand dan dat.

Hoewel deze versie een getrouwe aanpassing is van het originele bordspel "De Kolonisten van Catan", hebben USM en Exozet een aantal updates in de pijplijn die spannende en verbeterde upgrades bieden: zoals populaire uitbreidingssets, meer spelopties en nog meer gedurfde scenario's.

"Catan - Het eerste eiland" is ook beschikbaar voor andere mobiele telefoons.

Apple en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc, geregistreerd in de VS en andere landen. iPhone is een handelsmerk van Apple Inc. App Store is een servicemerk van Apple Inc.