Ingezonden persbericht


KPN_Phonehouse



- Persbericht -

Unieke meet and greet met Robbie Williams wordt op 27 oktober verloot bij The Phone House in Kalverstraat, Amsterdam

KPN en The Phone House halen Robbie op 9 december naar Nederland

Den Haag/Amersfoort 23 oktober - Zelden komt het voor dat je Robbie Williams persoonlijk kan ontmoeten. Op dinsdag 27 oktober wordt in de Amsterdamse Kalverstraat bij de winkel van The Phone House een unieke ontmoeting tijdens het concert op 9 december met de ster verloot. De meet & greet wordt verloot onder een van de eerste vijftig klanten die een Nokia Illuvia met KPN Personal Sim abonnement koopt. De winkel opent speciaal voor deze actie al om 8 uur 's ochtends zijn deuren.

Op 9 december 2009 geeft Robbie Williams een exclusief optreden op een nog onbekende locatie in Nederland. Initiatiefnemers van dit exclusieve concert zijn KPN en The Phone House, die 1100 kaarten beschikbaar stellen. Kaarten komen niet in de vrije verkoop.

5x50 kaarten

Op dinsdag 27 oktober vanaf 8 uur 's ochtends worden in vijf vestigingen van The Phone House de eerste kaarten van het exclusieve optreden van Robbie Williams aan de eerste vijftig kopers van een Nokia Illuvia met KPN Personal Sim abonnement, gegarandeerd uitgedeeld. Tevens maakt men in Amsterdam kans op de unieke meet & greet. Het betreft de volgende vestigingen van The Phone House:

Amsterdam, Kalverstraat 132

Den Haag, Plein 3a

Den Bosch, Markt 5

Enschede, Hendrik Jan van Heekplein 96

Amersfoort, Utrechtsestraat 49a

Verkrijgbaarheid kaarten exclusief optreden

Kaarten voor het optreden van Robbie Williams zijn daarnaast vanaf 25 oktober tot en met 9 december alleen verkrijgbaar bij aanschaf van een tweejarig KPN Personal Sim abonnement in combinatie met een van de exclusieve toestellen, Nokia Illuvia 6700, 5530 of 6303, die bij The Phone House verkrijgbaar zijn. Wie een dergelijk toestel met abonnement aanschaft maakt kans op twee kaarten voor het exclusieve optreden. Wekelijks worden door een notaris 150 kaarten, 1 meet & greet en 5 gesigneerde cd's verdeeld onder klanten die aan die actie hebben deelgenomen.

Over The Phone House

The Phone House Nederland is onderdeel van het Britse beursgenoteerde The Carphone Warehouse. The Carphone Warehouse is de grootste onafhankelijke retailketen voor mobiele communicatie in Europa met ruim 2.600 winkels in negen Europese landen en nog eens 1.100 winkels in de USA in samenwerking met BestBuy. Op het Europese vasteland opereert The Carphone Warehouse onder de naam The Phone House. The Phone House is sinds 1998 actief op de Nederlandse markt en heeft hier inmiddels bijna 200 vestigingen. Daarnaast is The Phone House online vertegenwoordigd met haar webwinkels op onder andere www.phonehouse.nl en www.typhone.nl. De keten levert alle merken mobiele telefoons, alle netwerken, accessoires, (mobiel) breedband abonnementen, laptops en digitale televisie. Voor de komende jaren is het doel van The Phone House om de succesformule verder uit te bouwen en zo de nummer 1-positie als de grootste Europese winkelketen voor mobiele communicatie verder te versterken.

Over KPN

KPN is de toonaangevende leverancier van telecommunicatie- en ICT-diensten in Nederland en biedt consumenten vaste en mobiele telefonie, internet en televisie. Voor zakelijke klanten verzorgt KPN tevens volledig beheerde telecommunicatie- en ICT-oplossingen. KPN-dochter Getronics biedt wereldwijd ICT-diensten aan en is marktleider in de Benelux. In Duitsland en België volgt KPN een meermerkenstrategie in de mobiele markt en neemt daar met E-Plus en BASE een derde positie in. KPN beheert met iBasis een efficiënte, op IP gebaseerde infrastructuur waarop wereldwijd wholesale-netwerkdiensten worden aangeboden aan andere operators.


- Einde persbericht -

Noot voor redacties (

Ingezonden persbericht