Ingezonden persbericht




Persbericht

Deventer, 16 september 2009

Michael Jackson in Deventer!

Op 27 en 28 Oktober presenteert Luxor Theater Deventer de première van This is It

In de nacht van 27 op 28 oktober om 05.00 uur 's morgens vroeg draait het Luxor Theater te Deventer de lang verwachte première van This is It, de registratie van de voorbereidingen op het laatste concert wat Jackson in London zou gaan geven.

Daarmee is het Luxor Theater Deventer na Tuschinski in Amsterdam het eerste theater in Nederland die alle doldwaze fans van Jackson mag ontvangen in het voor die nacht omgetoverde Walhalla voor elke Jackson Fan! Muziek en dans, imitators, een You've got Jacksons Talent contest en nog veel meer.

Om het geheel nog meer cachet te geven, start de voorverkoop voor dit geweldige evenement op 27 september om 1 minuut over twaalf 's nachts. Dus neem je slaapzak maar mee, want de rij voor de kassa van het Luxor Theater in Deventer zal lang zijn.

Wij kunnen u verzekeren dat het een onvergetelijke ervaring wordt dus gordels om. Vanaf vandaag staat de actie ook op de site www.luxor.nl . Daar kunt u het een en ander nog even rustig nalezen.

Hier volgt de synopsis van This is It.

Deze registratie biedt Michael Jackson fans en muziekliefhebbers een zeldzame blik achter de schermen van de artiest tijdens zijn voorbereidingen op de uitverkochte concerten die plaats zouden hebben gevonden in de zomer van 2009 in de O2 Arena in Londen. De film is samengesteld uit meer dan 100 uur aan opnames in de periode april tot en met juni 2009, waaronder ook beelden van Jackson die aan het oefenen is voor een aantal van zijn hits voor zijn show. Een persoonlijke blik op de geniale zanger, danser, filmmaker en architect, terwijl hij zijn allerlaatste show creëert en perfectioneert.

Einde persbericht