Gemeente Franekeradeel


27 oktober a.s. informatiebijeenkomst ondernemersnetwerk Harlingen-Franeker... U komt toch ook ?

Op 23 en 24 maart 2010 worden in het WTC Expo te Leeuwarden weer de Bedrijven Contactdagen georganiseerd. Het grootste netwerkevenement van Noord Nederland. En u kunt daarbij zijn. Ook de komende editie wordt er een ondernemersnetwerk Harlingen - Franekeradeel gerealiseerd.

Op dinsdag 27 oktober a.s. om 20.00 uur komen wij naar het Hotel Café Restaurant Zeezicht te Harlingen om u informatie te geven over de komende editie van de Bedrijven Contactdagen en het ondernemersnetwerk Harlingen - Franekeradeel.

Ondernemers uit Harlingen en Franekeradeel presenteren zich gezamenlijk tijdens de Bedrijven Contactdagen. Twee dagen lang geven de beslissers uit het bedrijfsleven in een sfeervolle entourage acte de présence.

Bovendien is bewezen dat netwerken op de terrassen een tandje hoger gaat. Ondernemers die elkaar kennen, zijn sneller genegen hun zakelijke relaties voor te stellen aan nieuwe contacten. Dit gastheergedrag bewerkt dat beslissers bij ons vaak twee maal zoveel zakelijke gesprekken kunnen voeren als deelnemers die verkiezen alleen te komen, elders op de beurs.

Als u ook overweegt om deel te nemen aan de komende Bedrijven Contactdagen, dan vindt u op www.bcd.nl veel informatie betreffende dit evenement. Maar internet vervangt uiteraard niet het persoonlijk contact. Daarom kunt u voor al uw vragen ook contact met de organisatie opnemen op telefoonnummer 050 - 526 03 92 of stuurt u een e-mail naar tjettje@bcd.nl.

Natuurlijk kunt u de inschrijfformulieren en de informatiebrochure ook downloaden. Gaat u dan naar www.bcd.nl/downloden. Wilt u online inschrijven, gaat u dan op de site naar www.bcd.nl/inschrijven.