Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

's-Hertogenbosch, 27 oktober 2009

Bosch 500 schakelt De MediaVilla in voor marketingcommunicatie

Na een uitgebreide oriëntatie heeft de Stichting Jheronimus Bosch 500 de internationale marketingcommunicatie activiteiten voor de meerjarige manifestatie Bosch 500 ondergebracht bij De MediaVilla. Het Amsterdamse bureau is specialist in marketing en pr/communicatie van kunst, cultuur, media en entertainment.

De MediaVilla wordt verantwoordelijk voor ontwerp en uitvoering van de geïntegreerde crossmediale campagne en PR activiteiten voor de manifestatie Bosch 500. In 2016 herdenkt 's-Hertogenbosch dat 500 jaar Jheronimus Bosch, de beroemdste zoon van de stad, overleed. De stad maakt er een tien jaar durend feest van (2010-2020), geïnspireerd op zowel de werken als het leven van Nederlands belangrijkste schilder uit de Middeleeuwen. Hoogtepunt is de grote overzichtstentoonstelling in het Noord-Brabants museum in 2016, waarvoor veel schilderijen overkomen uit musea in diverse internationale steden.

'De MediaVilla herbergt een enorme expertise op het gebied van het succesvol in de markt zetten van kunst, cultuur en entertainment. Dit, in combinatie met haar frisse kijk op citymarketing en de focus op emerging technologies, maakt dat De MediaVilla de ideale partij is om Bosch 500 te introduceren en te promoten' aldus Lian Duif, programmamanager en directielid van de Stichting Jheronimus Bosch 500.

Peter Tabernal, directeur van De MediaVilla, is trots op de keuze van de Stichting voor zijn bureau: 'Een manifestatie als Bosch 500 profiteert optimaal van onze gebundelde creativiteit en ons specialisme. Ik vind het een grote eer dat de Stichting ons heeft gekozen om het publiek in Nederland en ver daarbuiten te enthousiasmeren voor het prachtige programma van Bosch 500. We hebben er reuze zin in!'

De MediaVilla opent, nog voor de jaarwisseling, een vestiging in 's-Hertogenbosch van waaruit de operationele werkzaamheden voor Bosch 500 worden uitgevoerd. Het nieuwe kantoor zal tegelijkertijd voor andere opdrachtgevers in de regio haar werkzaamheden verrichten.

www.bosch500.nl
www.demediavilla.nl

Noot voor de redactie,