Ingezonden persbericht


SNS Bank winnaar van prestigieuze Marketing Success Award

Prijs uitgereikt tijdens Unica's Marketing Innovation Summit (MIS)

Amsterdam, 27 oktober 2009 â¤* Unica (Nasdaq: UNCA), toonaangevende leverancier van marketingsoftware, heeft de Marketing Success Award uitgereikt aan de SNS Bank. SNS Bank ontving de prijs op de Marketing Innovation Summit 2009 (MIS), de gebruikersconferentie voor topmarketeers van wereldwijd vooraanstaande bedrijven. MIS vond onlangs plaats in Parijs. Dit jaar trok het evenement ruim driehonderd bezoekers, een stijging van veertig procent ten opzichte van vorig jaar. De bezoekers werken bij meer dan 120 bedrijven in 25 landen op vier continenten.

De andere finalisten waren Sogecable, het op twee na grootste pay-tv-bedrijf in Europa en pionier op het gebied van digitale tv en interactieve diensten, en Aeroplan UK. Dit is een internationale 'loyalty management'-organisatie. Honderden deelnemers aan de conferentie kozen SNS Bank vanwege zijn innovatieve marketingaanpak. SNS Bank heeft besloten op technisch en organisatorisch vlak alle klantgerichte marketingactiviteiten te laten verlopen via één afdeling en infrastructuur. SNS Bank biedt op zijn website klantaanbiedingen door middel van real-time berekeningen op basis van klantprofielen en klikgedrag.

'We zijn trots dat we deze prestigieuze marketingaward hebben gewonnen. Collegamarketeers die enkele van de meest bekende merken wereldwijd vertegenwoordigen, hebben ons als winnaar gekozen. Daaruit spreekt ontzettend veel waardering voor onze interactieve marketingstrategie', zegt Jurriën Kamst, hoofd Marketing voor klantcontacten bij SNS Bank. 'Dankzij Unica kunnen we beter communiceren met onze klanten - online en offline, inbound en outbound..'

'Mijn felicitaties gaan uit naar de SNS Bank en de andere Marketing Success Award-finalisten. Effectieve marketing is een behoorlijke uitdaging, vooral vandaag de dag. SNS Bank geeft een duidelijk voorbeeld van succesvolle interactieve marketing', zegt Yuchun Lee, CEO van Unica.

Sponsors die dit jaar hun naam hebben verbonden aan MIS, zijn onder andere Acxiom, Oxyma Group, Bisnode, Tembit, Atos Origin, Logica, Netezza, Customer Centria en Client Spectrum.

###

Over Unica

Unica Corporation (Nasdaq: UNCA) is een toonaangevende leverancier van marketingsoftwareoplossingen. De geavanceerde set van enterprise marketing management- en on-demand marketingoplossingen stelt klanten in staat om hun passie voor marketing om te zetten in waardevolle klantrelaties en meetbaar zakelijk succes. Met de oplossingen van Unica kan een organisatie al haar online en offline marketing integreren en stroomlijnen. De interactieve benadering van Unica omvat klant- en webanalyse, gecentraliseerde besluitvorming, cross-channel-uitvoering en geïntegreerde marketing-operations. Unica telt wereldwijd meer dan duizend klanten die de Unica-marketingsoftware inzetten voor hun campagnes.

Het hoofdkantoor van Unica is gevestigd in Waltham, Massachusetts (VS). Verder heeft het bedrijf kantoren over de gehele wereld. Meer informatie is beschikbaar op www.unica.com/benelux.



Ingezonden persbericht