Ingezonden persbericht


RESTYLING VOOR CNN.COM

internationale nieuwssite geeft meer ruimte aan video's en iReport

Vanaf heden is de geheel vernieuwde website CNN.com in de lucht.

De site heeft een nieuw ontwerp en is aangepast aan de wensen van de bezoekers. Naast de reportages is er meer ruimte voor video's en foto's en is het eenvoudiger om op de site te navigeren. Op de nieuwe site zijn nieuws, beelden en interactieve modules in een oogopslag zichtbaar. Daarnaast kunnen bezoekers de site personaliseren tot hun persoonlijke CNN.com homepage met weerberichten en lokale hoofdlijnen uit het nieuws. De mogelijkheden om te zoeken op de site zijn sterk verbeterd waardoor gebruikers sneller en gemakkelijker regionale artikelen en video's kunnen vinden.

CNN iReport

Sinds CNN 3 jaar geleden iReport lanceerde is iReport uitgegroeid tot een integraal onderdeel van de nieuwsgaring en ooggetuigenverslaggeving op CNN. iReport is daarom nu volledig geïntegreerd in de nieuwe CNN.com.

De beste en meest interessante iReports zijn voortaan snel te vinden op de site. Inzendingen worden door CNN producers beoordeeld en kunnen eventueel gebruikt worden op CNN. Op de site wordt duidelijk aangegeven welke iReports zijn geverifieerd. Ongeverifieerde bijdragen worden ook op de site geplaatst, maar zijn wel als zodanig herkenbaar, zodat geen verwarring kan ontstaan bij de bezoekers van de site.

CNN presentator Michael Holmes geeft een uitgebreide toelichting over de nieuwe mogelijkheden van de site op. http://edition.cnn.com/video/#/video/world/2009/10/24/holmes.new.cnn.website.cnn


---

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht