Ingezonden persbericht



PERSBERICHT

World Trade Center Almere Area opent International Services Center: full-service desk voor expat vraagstukken en internationaal zakendoen

Almere, 22 oktober 2009 ­ Het World Trade Center Almere Area (Gooi, Eemland en Flevoland) opent op 27 oktober a.s. in het WTC Alnovum te Almere het nieuwe International Services Center. Deze servicedesk richt zich op expats die zich in de regio willen vestigen en op ondernemers die ondersteuning nodig hebben op het gebied van internationaal zakendoen. De officiële openingceremonie zal worden verricht door mevrouw M.K. Visser, wethouder Economische Zaken Gemeente Almere.

Het International Services Center (ISC) huisvest het Expat Information Services Center (EISC) en het International Business Information Center (IBIC), twee van de vijf nieuwe specifiek op de regio gerichte internationaliseringsprogramma's van het World Trade Center Almere Area (WTCAA).

Het International Business Information Center is een samenwerkingsverband tussen World Trade Center Almere Area en de Kamer van Koophandel om het complete proces van im- en export te faciliteren voor internationale bedrijven binnen het Gooi, Eem- en Flevoland. Hiervoor zullen beide partijen tijdens de opening een intentieverklaring ondertekenen.

Het International Services Center op de eerste verdieping in het WTC Alnovum (P.J. Oudweg 1, Almere) is geopend van maandag t/m vrijdag van 9 ­ 17 uur en te bezoeken op afspraak. Afspraken kunnen gemaakt worden via telefoon 036-5238407 en e-mail wtcaa@wtcaa.nl.

Noot voor de redactie (