ICT-adviesbureau Business Case Entrepreneurs groeit en gaat verhuizen


BILTHOVEN, 20091027 -- Het gaat goed met ICT-adviesbureau Business Case Entrepreneurs (BCE) in Bilthoven. Door de toenemende vraag naar innovatieve ict-oplossingen en sluitende business cases, vooral in de verzekeringssector en zorg groeit BCE uit haar jasje. Doordat BCE deze ontwikkeling heeft gerealiseerd is de ruimte in het pand aan de Professor Bronkhorstlaan in Bilthoven te klein geworden om een verdere groei te ondersteunen. Vanaf 1 november 2009 is BCE daarom gevestigd in dezelfde straat op nummer 10, gebouw 96 op het terrein Berg en Bosch in Bilthoven. De overige contactgegevens van BCE blijven hetzelfde.

Door de groei in zowel personeel als opdrachten werd het pand te klein. Dit heeft geleid tot het besluit om een nieuw kantoor te betrekken op het terrein Berg en Bosch waar BCE reeds gevestigd was. BCE beschikt straks over een groter kantoor met de nieuwste voorzieningen. BCE kan vooraanstaande bedrijven zoals Univé, TVM, Nationale-Nederlanden en Stichtingen MEE, Bureaus Jeugdzorg en Cunningham Lindsey tot haar klantenkring rekenen.

Joost van Bilsen en Eric van der Wolk, oprichters van BCE zeggen: "Juist in deze economisch zware tijden hebben bedrijven behoefte aan sluitende business cases en strak projectmanagement. BCE kan aantoonbaar kosten reduceren, verbeteringen doorvoeren en projecten beheersen. Daarmee voorzien we duidelijk in een behoefte. Gevolg is dat ons pand in deze bosrijke omgeving te klein is geworden. We blijven op hetzelfde terrein, dus voor klanten zal er niet veel veranderen."


Over BCE

Business Case Entrepreneurs (BCE) stelt organisaties in staat concurrentievoordeel te behalen, rendement te verhogen en/of blijvende kwaliteitsverbeteringen door te voeren met innovatieve informatietechnologie. Met als resultaat een verbeterde marktpositie, vernieuwde dienstverlening, efficiencywinst en kostenbesparing. Een sluitende business case, excellent project- en leveranciersmanagement en grondige kennis van de ICT-markt vormen de basis voor vele succesvolle projecten.

BCE is in 2002 opgericht door Joost van Bilsen en Eric van der Wolk. BCE is actief in de werkvelden verzekeringen/automotive, overheid/sociale zekerheid en zorg/jeugdzorg. Meer informatie is beschikbaar op www.bcase.nl.





Ingezonden persbericht