Gratis pizza bestellen


Thuisbezorgd.NL viert negenjarig bestaan

AMSTERDAM, 20091021 -- Ter gelegenheid van de negende verjaardag van Thuisbezorgd.NL deelt het bedrijf op dinsdag 27 oktober gratis eten uit. Het is mogelijk om gratis pizza, shoarma, chinees of sushi te bestellen bij zo'n 2000 bezorgrestaurants in heel Nederland.

Directeur-eigenaar Groen : 'We beseffen bij Thuisbezorgd.NL erg goed dat we onze groei te danken hebben gehad aan zowel onze klanten als onze restaurants. We doen graag eens iets terug. Met name de restaurants hebben zeer te lijden onder de economische crisis. Zij kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken.'

Thuisbezorgd.NL zet de site op dinsdag 27 oktober tussen 19.00 en 19.09 open. De bestellingen hoeven gedurende deze tijd niet te worden afgerekend. Het bedrijf verwacht voor ongeveer 75.000 euro aan gratis eten uit te delen. Dat zou neerkomen op 600 bestellingen per minuut.

Groen: 'De enige limiet die er is, is een beperking van EUR 15,- per adres. We doen dit om het allemaal wel een beetje eerlijk te houden, straks eten er hele studentenhuizen van de actie.'

De actie is alleen geldig op de website. Bestellingen via de iPhone applicatie en bestellen-via-de-TV dienen gewoon te worden afgerekend.

Thuisbezorgd.NL begon in het jaar 2000 met een startkapitaal van 100 gulden en drie bezorgrestaurants. Tegenwoordig verwerkt het bedrijf maandelijks voor miljoenen Euro's aan bestellingen. Thuisbezorgd.NL is met 90% marktaandeel veruit de grootste eten-bestelsite van Nederland. Het is onderdeel van de in Enschede gevestigde bezorggigant Takeaway.com.

Thuisbezorgd.NL