Beste Chinese restaurant bekendgemaak t op Horeca Outlet Beurs


Restaurant Mandarin beste chinese restaurant van Nederland

HOUTEN, 20091027 -- Restaurant Mandarin uit Heemstede is op 27 oktober 2009 verkozen tot beste Chinese Restaurant van Nederland. Dit werd bekendgemaakt door Henk Westbroek tijdens de Horeca Outlet Beurs in de Expo Houten.

Restaurant Mandarin kwam als nummer 1 uit de bus in de top 88 van Chinese restaurants in Nederland. Op nummer twee eindigde restaurant Lotus uit Maastricht, op nummer drie Restaurant Fat Kee uit 's-Hertogenbosch.

De jury beschreef restaurant Mandarin als een `zeer druk, knus restaurant, dat wordt beheerd door een uiterst vriendelijke gastheer en gastvrouw. [...] Het eten is van uitstekende kwaliteit.' Volgens de jury liet het restaurant elk element op de juiste plek vallen.

De Top 88 van beste Chinese Restaurants is een initiatief van HorecaVizier. Deze krant voor ondernemend horeca is tevens de organisator van de Horeca Outlet Beurs. Tijdens de Horeca Outlet Beurs trad Henk Westbroek op als veilingmeester. De veiling vond elke beursdag plaats vanaf 14:00. Hier werden naast allerhande horecabenodigdheden ook topkoks van sterrenrestaurants geveild. De opbrengst van de geveilde topkoks wordt gedoneerd aan Stichting KiKa Kinderen Kankervrij.

EINDE PERSBERICHT

Uitgeverij Vizier





Ingezonden persbericht