Ingezonden persbericht


Halloween vieren in Regnum Online

Om de geesten van Halloween eens flink te bespotten moet je deze Halloween in Regnum Online zijn. Van dinsdag 27 oktober tot en met maandag 2 november verzorgt NGD Studios het Halloween Special Event in hun MMORPG.

Dinsdag 27 oktober om 15:00 uur kan iedere speler in Regnum Online naar zijn of haar hoofdstad gaan om te praten met de Town Crier, om zo mee te doen in de quest rondom het evenement. Om de verschillende Halloween maskers te verkrijgen kunnen spelers deze kopen in de hoofdstad, maar daarnaast zullen de vijanden van de speler verslagen moeten worden om hun maskers te krijgen.

Het evenement loopt af op maandag 2 november om 15:00 uur. Voor meer informatie over het evenement en Regnum Online:

Over UnitedGames
UnitedGames is ontstaan in 2007 en is toonaangevend Europees uitgever van massive multiplayer online games (MMO Games). Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam. UnitedGames bestaat uit mensen met een passie voor gaming en het creëeren van sublieme online entertainment. Het bedrijf tilt de online gaming ervaring naar een hoger niveau voor gamers en biedt een volledig services portfolio voor ontwikkelaars, met volledige marketing, lokalisatie en ondersteuning door heel Europa. Ook ontwikkelt UnitedGames haar eigen online games for een breed publiek. Het portfolio van het bedrijf bevat meer dan 20 MMO Games. Deze games worden gespeeld door 17 miljoen mensen in 178 verschillende landen. Meer informatie over het bedrijf is te vinden op www.unitedgames.com.

Over NGD Studios
NGD Studios is de grootste ontwikkelaar van massively multiplayer online games in Zuid-Amerika. Een snelgroeiende community van duizenden spelen simultaan Regnum met vrienden over de hele wereld. Gestart in 2004 in Buenos Aires, Argentinië, het bedrijf heeft een stricte focus om de meest aansprekende MMO Games te maken voor een internationaal publiek. Als vernieuwend innovator in de gaming industrie heet NGD enorme expertise opgebouwd in player vs. player gameplay, wat haar toe laat om intense en sociale games te bouwen.

Websites: www.regnumonlinegame.com - www.ngdstudios.com




Ingezonden persbericht