Ingezonden persbericht


Persbericht
Hilversum, 27 oktober 2009

presenteert met trots
Dolfijne Sprookjesdag
14 februari 2010 in het Dolfinarium

Komende Valentijnsdag wordt een onvergetelijke dag voor iedereen die dol is op sprookjes én dolfijnen. Sprookjescamping de Vechtstreek, de leukste camping voor gezinnen met jonge kinderen, organiseert op 14 februari a.s. de Dolfijne Sprookjesdag in het Dolfinarium. Voor één dag wordt het Dolfinarium omgetoverd tot een heus sprookjespark, waar dromen tot leven komen. Alle sprookjesfiguren van Sprookjescamping én de dieren van het Dolfinarium zullen de gasten een spetterende en onvergetelijke dag bezorgen voor slechts ¤ 17,50 per persoon*!

Tijdens de Dolfijne Sprookjesdag beleven jong en oud een heerlijke dag geheel in Sprookjescampingsfeer. Alle shows en activiteiten die dagelijks op de Sprookjescamping worden georganiseerd, vinden ook nu plaats, maar deze keer maken de dieren van het Dolfinarium het extra bijzonder. Zo kunnen kinderen de verjaardag van Bumpie de Beer vieren tijdens Bumpie's Dolfijne Verjaardagsshow of meedoen aan de recordpoging 'Kikker kussen' met Lodewijk de Kikker. De vele shows die in het Dolfinarium te zien zijn, zijn nu ook te bewonderen, maar dan met een uniek sprookjesthema. Tot slot is er een speciale Sprookjescampinghal waar kinderen de gehele dag kunnen knutselen, knuffeltheatervoorstellingen bekijken en de Sprookjesfiguren een handje geven.

Families met jonge kinderen kunnen op de Dolfijne Sprookjesdag kennismaken met de magie die men kan beleven tijdens een vakantie op de Sprookjescamping. En dat allemaal tijdens een compleet en bijzonder voordelig dagje uit naar het Dolfinarium! Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang tot de Dolfijne Sprookjesdag. Kaarten kunnen worden besteld via de receptie van de Sprookjescamping op telefoonnummer 0523-261369 of via de website: www.dolfijnesprookjesdag.nl (o.v.v. code Bumpie).

Kijk voor meer informatie ook op www.dolfijnesprookjesdag.nl

*De reguliere toegangsprijs voor het Dolfinarium bedraagt ¤ 25,- per persoon. Naast de korting van ¤ 7,50 op de toegangsprijs ervaren gasten een sprookjeswereld boordevol unieke extra's.

Over Sprookjescamping de Vechtstreek
Sprookjescamping de Vechtstreek is een bijzondere 5 sterren familiecamping die in 2007 verkozen is tot ANWB Camping van het Jaar. De Sprookjescamping heeft haar eigen sprookjesverhaal en sprookjesfiguren, die kinderharten zonder uitzondering weten te veroveren. Zeven dagen per week is er een compleet animatieprogramma voor kinderen. Kijk voor meer informatie op www.sprookjescamping.nl.

====