Ingezonden persbericht


Persbericht
oktober 2009

Haal je eigen Champagne... uit de Champagne!

Wie dit jaar zijn eigen Champagne uit het gebied wil halen, kan goed terecht bij Cazebonne. Dit Culinaire wijnreisbureau heeft een uniek arrangement samengesteld met de mogelijkheid divers Champagnes te proeven, te vergelijken en favoriete flessen mee naar huis te nemen. Het gehele programma bestaat uit twee overnachtingen, bezoeken aan de kelders, proeverijen en een bezoek aan de grootste Champagnewinkel. De Champagnestreek ligt maar 4 uur rijden van de Nederlandse grens en dat maakt het gemakkelijk tegen het einde van jaar zelf een bezoek te brengen aan het gebied.

In de Champagnestreek drinkt men regelmatig Champagne als aperitief, als begeleider van een maaltijd of gewoon voor de gezelligheid. Zij hoeft niet duur te zijn, want bij een kleine Champagne boer koop je al een mooie fles vanaf 12 Euro. Wettelijk mag men voor eigen gebruik 90 liter zelf mee nemen. Tijdens het verblijf worden zowel de grote huizen bezocht als de kleine boeren. De overnachting vindt plaats op een leuk adresje met sfeervolle kamers midden in het stadje Epernay. Vanuit deze locatie kan men alle grote Champagnehuizen zien liggen en bezoeken. Op dit adres kan men ook met een groep van maximaal 10 personen terecht. Het verblijf betaalt zichzelf terug naarmate meer flessen worden gekocht.

Cazebonne is een begrip in de reiswereld en culinair Nederland. Zij organiseren individuele reizen voor groepen vanaf 2 personen naar de vooraanstaande Europese wijn en gastronomische gebieden. Men kan geheel "naar eigen smaak" een arrangement invullen naar alle lekkere plekjes in Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Oostenrijk en Duitsland

Het 'Champagnearrangement' duurt in totaal 3 dagen en kost 150 euro pp. (o.b.v. 2 pers).

Voor boekingen en informatie: www.cazebonne.nl tel: 072-511 6111

hyperlink: www.cazebonne.nl/pagina/champagne