Waterschap De Dommel kiest BRAIN FORCE als migratiepartner naar Windows 7

Betrouwbaarheid doorslaggevend in keuze partner

Veenendaal, 28 oktober 2009 - BRAIN FORCE heeft Windows 7 geïmplementeerd bij Waterschap De Dommel. Het waterschap zocht een stabiele omgeving die het geplande flexibele huisvestingsconcept kan ondersteunen. BRAIN FORCE heeft het besturingssysteem gemigreerd voor de 400 medewerkers van het Waterschap De Dommel. De betrouwbaarheid, de voorspelbaarheid en de slimme oplossingen van BRAIN FORCE gaven de doorslag in de partnerkeuze.

Hotlinks
Waterschap De Dommel
Website ervaringen Windows 7 BRAINFORCE LinkedIn Group Windows 7 Website BRAIN FORCE

Waterschap De Dommel
Waterschap De Dommel is verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van oppervlaktewater. De in totaal 400 medewerkers, verspreid over 13 locaties, gaan gebruik maken van flexibele werkplekken. Windows 7 biedt hier een stabiele basis voor. Waterschap De Dommel heeft al eerder grote projecten met BRAIN FORCE uitgevoerd en verlangde in deze migratie naar dezelfde voorspelbaarheid.

"Duurzaam innoveren staat bij ons hoog in het vaandel. Belangrijk daarbij is ons flexibele huisvestingsconcept, dat we volgend jaar introduceren. Windows 7 levert de gewenste stabiliteit en de mogelijkheden om dat flexibele werken toe te gaan passen", zegt Evert Jan van den Dungen, Proces Manager van de Technische Infrastructuur bij Waterschap De Dommel. "Ook voor applicatievirtualisatie, een belangrijke bouwsteen voor de flexibele werkplek, hebben wij gekozen voor de Microsoft-oplossing."

De samenwerking
De migratie is tot stand gekomen dankzij een nauwe samenwerking tussen het Waterschap De Dommel, BRAIN FORCE en Microsoft. "De samenwerking leidde tot vruchtbare resultaten", zegt Evert Jan van den Dungen. "BRAIN FORCE heeft ervoor gezorgd dat alle applicaties op Windows 7 draaien en leverde slimme oplossingen voor onder meer het zoeken over alle bronnen. Onze gebruikerstevredenheid over de nieuwe omgeving is mede hierdoor erg goed."

BRAIN FORCE heeft jarenlange ervaring op het gebied van migraties. De nauwe samenwerking met Microsoft in het First Wave Programma, stelde het bedrijf in staat zijn migratiemethodiek voor Windows 7 verder te ontwikkelen.

Over BRAIN FORCE
BRAIN FORCE optimaliseert ICT-infrastructuren met als doelstelling complexe technologie in organisaties beheersbaar te maken én gebruikers een krachtige en wendbare werkomgeving te bieden. Dit wordt gedaan door de ontwikkeling van best practices, effectieve processen en slimme software voor Microsoft-, VMware- en Citrix-omgevingen.

Met uitgewerkte best practices deelt BRAIN FORCE slim kennis met klanten over de inrichting en het beheer. Een uitgekiend wijzigingsproces zorgt ervoor dat complexe technologie op maat wordt gemaakt. Dit legt een stevig fundament voor projecten en het dagelijkse IT beheer. Met de innovatieve beheersoftware van BRAIN FORCE besparen klanten fors op hun beheerinspanning. Hoogwaardige expertise en bevlogenheid kenmerken ons bedrijf.

BRAIN FORCE loopt voorop in het Nieuwe Werken en ondersteunt al vele jaren gerenommeerde organisaties, zoals Bugaboo International, Waterschap De Dommel, Koninklijke BAM Groep NV, APX-ENDEX, Waterschap Aa en Maas, Kennemer Gasthuis, Amphia Ziekenhuis, Erasmus Medisch Centrum, Hogeschool Arnhem en Nijmegen, Vanboeijen, ROC Midden Brabant, Gemeente Hilversum en verschillende stadsdelen in Amsterdam.

BRAIN FORCE is Microsoft Gold Certified Partner en beschikt over zes partner competenties. BRAIN FORCE is Windows 7 First Wave Partner, Application Compatibility Factory Partner en Eredivisie Partner voor Management en Security. Daarnaast is BRAIN FORCE VMware Enterprise Partner, Citrix Partner, NEC Philips Unified Communications partner, HP Preferred Partner en partner van New Horizons Computer Learning Centers. Voor de levering van licenties en Software Asset Management-diensten werkt BRAIN FORCE samen met Agile, Solimas en ManageSoft. HP is met LeftHand oplossingen partner voor storage oplossingen.

BRAIN FORCE heeft elf vestigingen in zeven Europese landen en telt momenteel 1.100 medewerkers. De jaarlijkse omzet bedraagt meer dan 100 miljoen euro en BRAIN FORCE is genoteerd aan de beurs van Wenen. Meer details kunt u vinden op www.brainforce.com.