Gemeente Beuningen


Informatiebijeenkomst voor senioren over bijstand

Bent u ouder dan 60 jaar en komt u elke maand moeilijk rond met uw inkomen? Wilt u weten of u in aanmerking komt voor extra geld? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op donderdag 29 oktober.

Waar en wanneer?
De informatiebijeenkomst op 29 oktober vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis en wordt om 10.00 uur geopend door wethouder Cees van Ingen. De bijeenkomst duurt tot 12.30 uur en is bedoeld voor alle senioren in de gemeente. De organisatie is in handen van Stichting Perspectief in samenwerking met de gemeente Beuningen.

Waarover wordt informatie gegeven?
Tijdens de bijeenkomst wordt door medewerkers van de gemeente uitgelegd wie in aanmerking komt voor bijzondere bijstand. Bijzonder bijstand is bedoeld voor mensen met weinig geld en bijzonder kosten. Daarnaast wordt de speciale regeling `Meedoen' toegelicht. Ook wordt uitgelegd hoe u aanspraak kan maken op deze regeling en de bijzondere Bijstand.

Aanmelden
Wilt u de bijeenkomst bijwonen? Meldt u zich dan aan bij Ans Jansen van de Stichting Perspectief. Zij is elke werkdag van 8.30 tot 12.30 uur bereikbaar op telefoonnummer 024 - 675 09 39.