Kees Storm daagt deelnemers uit om een weddenschap aan te gaan

21/10/2009 13:35

Silver Support B.V.

KEES STORM DAAGT DEELNEMERS UIT OM EEN WEDDENSCHAP AAN TE GAAN TIJDENS DE 1ste SILVER CLASS VAN SILVER SUPPORT B.V.

Amsterdam, 21 oktober 2009

Kees Storm - vrm. CEO van AEGON NV en commissaris bij een 7-tal bedrijven - zal de deelnemers van de 1ste Silver Class op 29 oktober 2009 uitdagen om een weddenschap met hem aan te gaan.

In het Regus Gebouw te Schiphol-Rijk, waar ook het kantoor van Silver Support is gevestigd, zullen de 10 deelnemers gaan nadenken en discussiëren over de wijze waarop zij meer vreugde en plezier aan hun organisatie kunnen toevoegen.

Om deze uitdaging aan te gaan, sluit Kees Storm met ieder van hen een weddenschap af.

Silver Classes

Een Silver Class is een kleinschalige interactieve lunchbijeenkomst met maximaal 10 deelnemers. Deelname staat open voor de klanten en relaties van Silver Support. Alle deelnemers ontvangen van te voren een artikel als voorbereiding op het onderwerp. Bovendien gaan met iets concreets - in de vorm van een geschenk - naar huis waarmee zij hun winst kunnen doen. Tenslotte gaan zij ook deelnemen aan een uniek netwerk: de Silver Class Alumni.

Over Silver Support

Silver Support verzorgt de werving en selectie van hooggekwalificeerde 55-plus kandidaten en bemiddelt hen naar opdrachten toe bij zowel profit als non-profit organisaties.

Door hun grote en veelzijdige ervaring voegen de Silver Foxes direct waarde toe.

Ondernemingen, organisaties en instellingen die behoefte hebben aan specialistische kennis en ervaring - omdat deze (tijdelijk) onvoldoende voorhanden zijn - kunnen direct profiteren van hun flexibele en tijdelijke inzet. Zij onderscheiden zich door hun ervaring en wijsheid en zij zullen alleen aanvullende of ondersteunende taken op zich te nemen.

Voor meer informatie: www.silversupport.nl

Silver Support B.V.

Arie de Vetten Managing Partner

Telefoon 020 - 658 61 24

Mobiel 06 54 730 635

Email ariedevetten@silversupport.nl

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.silversupport.nl