Gemeente Brummen


Verkoopmanifestatie Lombok Zuid: 29 oktober

(Oorspronkelijke publicatie datum: 21-10-2009)

Wonen in de nieuwste woonwijk in Eerbeek: Lombok Zuid. Dat kan. Donderdagavond 29 oktober start de verkoop van de eerste woningen met een verkoopmanifestatie in de grote zaal van café Spoorzicht aan de Loenenseweg in Eerbeek. De bijeenkomst begint om 18.30 uur een duurt tot 21.00 uur. Iedereen is van harte welkom om deze bijeenkomst bij te wonen en zich uitgebreid te laten informeren over de 34 koopwoningen die nu voor de verkoop beschikbaar komen. De manifestatie wordt georganiseerd door de gemeente Brummen en Roosdom Tijhuis.

De nieuwe woonwijk Lombok Zuid grenst aan het groen van de Veluwe. De wijk wordt autoluw, dus het is er rustig én veilig voor kinderen. Maar wel is de nieuwe wijk vlakbij het centrum van Eerbeek met alle voorzienin-gen en dichtbij de scholen. In Lombok Zuid worden zowel rijwoningen, tweekappers, patiowoningen als vrij-staande woningen gerealiseerd. Voor ieder wat wils, jong en oud.

Start verkoop
In totaal komen er nu 34 koopwoningen in de verkoop. Het gaat hierbij om woningen die worden gebouwd door Roosdom Tijhuis en waarvan de verkoop in handen is van Best Living NVM Makelaars & Financieel Adviseurs uit Eerbeek. Naast Best Living is ook de Rabobank Apeldoorn e.o. aanwezig met een stand waarin men uitgebreid informatie kan krijgen over het afsluiten van een hypotheek met zeer aantrekkelijke hypotheektarieven.

Gemeentelijke stand
De gemeente Brummen is eveneens vertegenwoordigd bij de verkoopmanifestatie. Uiteraard met veel informatie over het woningbouwproject en het wonen, leven en recreëren in de gemeente Brummen én het dorp Eerbeek. Ook zijn er deskundigen aanwezig die potentiële kopers kunnen informeren over de toepassing van de gemeentelijke startersregeling. Deze regeling is recent nog door de gemeenteraad verruimd, waardoor er meer mensen gebruik van kunnen maken.

In Lombok Zuid worden in totaal ongeveer 300 tot 350 woningen gebouwd. Bij de ontwikkeling van de woning-bouwplannen voor Lombok Zuid werkt de gemeente Brummen nauw samen met Roosdom Tijhuis. De eerste fase beslaat in totaal zon 110 woningen, waarvan er nu 34 in de verkoop komen. De verwachting is dat medio 2010 gestart kan worden met de bouw van deze woningen.

Inschrijven en loting
Omdat er veel animo verwacht wordt voor de woningen, is er gekozen voor een inschrijfprocedure en een loting door de notaris. De inschrijfformulieren, die op donderdagavond 29 oktober beschikbaar worden gesteld, kan men van 30 oktober tot en met donderdag 5 november 2009 inleveren bij het kantoor van Best Living in Eerbeek. Hiermee kan men aangeven een optie te nemen op een woning. Op 6 november 2009 vindt de loting plaats en vervolgens worden de betrokkenen persoonlijk over de uitslag geïnformeerd.

Voor meer informatie over het woningbouwproject Lombok Zuid en de woningen die in de verkoop komen kunt u terecht op de speciale projectwebsite www.lombok-zuid.nl. Ook kunt u met uw vragen over de verkoop van de woningen terecht bij Best Living aan de Stuijvenburchstraat 70 in Eerbeek, telefoon (0313) 65 11 99 en mailadres eerbeek@bestliving.nl.