Gemeente Enschede

Start verkoop kavels bedrijvenpark Roombekerveld

Betaalbare kavels voor functionele bedrijfspanden

Op donderdag 29 oktober organiseert gemeente Enschede twee startverkoopbijeenkomsten voor praktische ondernemers die een nieuwe bedrijfslocatie in Enschede zoeken en deze zelf willen bebouwen. Op bedrijvenpark Roombekerveld in Roombeek kopen ondernemers al vanaf 250 m2 een kavel vanaf EUR 118,00 per m² (excl. BTW). De startverkoopbijeenkomsten vinden plaats om 16.00 uur en 17.30 uur in het projectbureau Roombeek, Voortsweg 133 in Enschede.

Het bedrijvenpark Roombekerveld biedt ondernemers zoals aannemers, stoffeerders, reparateurs, groothandelaren etc. flexibele en betaalbare mogelijkheden om hun vak in een eigen bedrijfspand uit te oefenen. Op het kleinschalige bedrijvenpark geldt een grote mate van vrijheid om een bedrijfspand te bouwen. Het aantal vierkante meters, gefaseerd groeien met de bebouwing op de kavel én de uitstraling van het bedrijfspand: de ondernemer bepaalt het zelf.

Bedrijfskavels vanaf 250 m2
Bedrijfsruimten moeten zo efficiënt mogelijk zijn ingericht om het werkproces zo vlot en soepel mogelijk te laten verlopen. Ondernemers hebben daarover hun eigen ideeën en op bedrijvenpark Roombekerveld voeren ze deze uit in eigen opdrachtgeverschap. Ondernemers bepalen zelf de grootte van hun bedrijfkavel. De minimum afname is 250 m². Ook zijn ondernemers vrij om met de bebouwing op de kavel klein te beginnen en gefaseerd uit te breiden op eigen grond. En met een eigen gekozen bouwbedrijf of architect bepalen ondernemers zelf de uitstraling van het bedrijfspand

Start verkoop op 29 oktober
Op donderdag 29 oktober zijn er twee startverkoopbijeenkomsten georganiseerd voor ondernemers uit de regio. De bijeenkomsten vinden plaats in het projectbureau Roombeek, Voortsweg 133 in Enschede. Het programma van beide bijeenkomsten is gelijk, de aanvangstijden zijn 16.00 of 17.30 uur.

Bijeenkomst 1 Bijeenkomst 2 Programma
16.00 17.30 Ontvangst met koffie en thee 16.15 17.45 Presentaties bedrijvenpark Roombekerveld 16.30 18.00 Gelegenheid voor het stellen van vragen 16.45 18.15 Mogelijkheid tot individueel doorpraten

Aankondigen van aanwezigheid voor bijeenkomst 1 of 2 wordt op prijs gesteld. Dat kan via de receptie van het projectbureau Roombeek, telefoon 053 - 484 83 30 of door een e-mail te sturen naar n.verzijl@enschede.nl.

Verrassende mix aan wonen en werken
Voor ondernemers die zich op het bedrijvenpark vestigen en graag in de buurt van hun bedrijf wonen, biedt Roombekerveld ook woonmogelijkheden. Het kleinschalige bedrijvenpark van 3 hectare ligt midden in een ring van vrijstaande, geschakelde en twee-onder-één-kapwoningen. Speciaal voor ondernemers op het Roombekerveld zijn nog enkele woonkavels te koop. Net als bij het bedrijvenpark geldt bij de woonkavels het principe van particulier opdrachtgeverschap. In Roombeek bouwden al veel zelfbouwers hun eigen droompand.

Eén aanspreekpunt
Ondernemers die verhinderd zijn kunnen contact opnemen met Nicole Verzijl, accountmanager Roombeek. Zij is het aanspreekpunt voor ondernemers vanaf de kavelkeuze tot aan de opening van het bedrijf. Nicole Verzijl is van maandag t/m donderdag bereikbaar op 053 - 484 83 30 of 06 - 512 653 31.

Geplaatst: 26 oktober 2009.

26 oktober 2009