Politie Twente

Onderwerpen in Onder de Loep van donderdag 29 oktober 2009 (1e uitzending 16.38 uur, daarna de herhaling om 19.38 uur).

Zwolle
De laatste tijd zijn meerdere berovingen/ overvallen gepleegd op verschillende locaties in Zwolle. Er is een team samengesteld die deze berovingen/ overvallen onderzoekt en in de uitzending zal hieraan aandacht worden besteed.

Deventer
In de nacht van zondag 18 op maandag 19 oktober 2009 vond een poging tot ontvoering en mishandeling plaats op de Bathmenseweg in Lettele. Een 22 jarige vrouw fietste die nacht door het buitengebied naar huis. Onderweg werd zij van haar fiets getrokken en de dader probeerde haar te ontvoeren waarbij hij veel geweld gebruikte. Van de man is bekend dat hij een witte bestelbus bij zich had.

Enschede
In de vroege ochtend van dinsdag 20 oktober 2009 werd de sleutelhouder van een winkel aan de Veilingstraat in Enschede zwaar gewond aangetroffen in zijn winkel. De man was die nacht naar zijn winkel gegaan omdat daar een inbraakalarm afging. De man zag nadat hij zwaar was mishandeld, nog kans om 112 te bellen. Op dit moment ligt het slachtoffer nog met ernstig hoofdletsel in het ziekenhuis.

Wierden en Deventer
Er zullen bewakingsbeelden worden getoond van twee fietsendieven, die op 11 september aan de Anjelierstraat in Wierden fietsen hebben gestolen. Verder zullen beelden worden getoond van een overval op een slijterij in Deventer, gepleegd op 30 september j.l.

Oldenzaal
Ook zal in deze uitzending aandacht worden besteed aan de moord op Diana Winkel. Deze week is voor dit misdrijf een verdachte aangehouden.

Tips kunnen in deze uitzending gegeven worden via het gratis nummer: 0800-4555555.
Eventueel anoniem via Bel Misdaad Anoniem: 0800-7000.




Politie Twente