Altran bevestigt sponsoring aan het Renault F1 Team

29/10/2009 10:47

Text 100 B.V.

Amsterdam 29 oktober 2009 - Altran, technologie partner van het Renault F1 Team, bevestigt vandaag haar steun voor het Formule 1 seizoen 2010. Altran is marktleider op het gebied van innovatie consultancy heeft met 450 medewerkers en diverse kantoren een grote aanwezigheid in Nederland.

"In een partnerschap is het belangrijk om volledige steun te bevestigen. De Formule 1 is een voortdurend veranderende sport, waar de technologische keuzes directe gevolgen hebben op de auto van een seizoen. Het voltooien van deze uitdaging samen met het Renault F1-team is iets wat ons elke dag boeit ", zegt Alexander Beenen, Marketing Manager van Altran BV. "Ook zijn we zeer verheugd, dat er een nieuwe Nederlandse sponsor is gevonden in horlogefabrikant TW Steel, welke gisteren haar sponsorschap officieel heeft aangekondigd. Wij zullen de laatste Grand Prix van dit seizoen met trots gezamenlijk op de voorvleugel staan."

Altran ondersteunt het Renault F1 Team al acht jaar door middel van het het leveren van getalenteerde ingenieurs op verschillende specialiteiten, zoals complexe berekeningen, elektronica, logistiek en kwaliteitverbeteringen voor chassis en motoren.

"De samenwerking met Altran heeft zich in de loop der jaren meeontwikkeld. Ook met onze veranderende behoeften als gevolg van de nieuwe regelgeving. De Altran consultants zijn volledig geïntegreerd in onze verschillende teams en ondersteunen ons om aan de voortdurende zoektocht naar de prestaties en betrouwbaarheid te voldoen. Weinig bedrijven zijn in staat een dergelijk hoog niveau van expertise te leveren in zo veel verschillende vakgebieden, "aldus Bob Bell, technisch directeur en Team Principal. "Wij zijn daarom ook erg blij dat we het logo van Altran hebben geplaatst op de voorvleugel van de R29 tijdens de laatste Grand Prix van het seizoen in Abu Dhabi.


- End -

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.altran.nl