Politie Utrecht

Persberichten Rijn & Venen, 10.45 uur

Utrecht, 29-10-2009

Onder invloed

VINKEVEEN - De politie heeft in de nacht van woensdag 28 op donderdag 29 oktober een 43-jarige man uit Vinkeveen aangehouden voor het rijden onder invloed. Agenten zagen de man rond 00.50 uur rijden over de Vinkekade op een snorfiets. Bij controle bleek dat de bestuurder onder invloed was van alcohol. De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De uitslag van de ademanalyse was 525 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Vernieling

MONTFOORT De politie heeft een 25-jarige man uit Montfoort aangehouden omdat hij verdacht wordt van het plegen van vernieling. Rond 22.45 uur kreeg de politie een melding dat bij een basisschool aan de Joop Westerweelstraat ruiten waren vernield. Agenten zagen terplaatse dat er een bloedspoor vanaf de school naar buiten liep. Dit spoor leidde naar een woning waar een man werd aangetroffen die gewond was aan zijn hand. De Montfoorter is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Autoinbraken

WOERDEN De politie heeft drie aangiftes binnengekregen van autoinbraken die in een straat zijn gepleegd. De autoinbraken zijn gepleegd tussen 26 oktober en 28 oktober op de Waaloord. Uit alle drie de autos zijn airbags weggenomen. De politie zoekt getuigen die mogelijk gezien hebben dat personen en/of voertuigen zich verdacht ophielden in deze straat. Heeft u informatie, neem dan contact op met de het politie wijkteam Woerden via 0900-8844.

112 bellen

Bent u getuige van een auto-inbraak of ziet u iemand die zich verdacht ophoudt bij geparkeerde autos, belt u dan met 112. Hiermee verhoogt u de kans dat wij de auto-inbreker in de kraag vatten. Bent u slachtoffer van een auto-inbraak, doe dan altijd aangifte. U kunt bellen met 0900-8844 voor het maken van een afspraak of aangifte doen via internet.