Gemeente Schagen

Sportinstuif schagen

Vanaf woensdag 28 oktober wordt er voor kinderen uit Schagen vier achtereenvolgende weken een sportinstuif georganiseerd. Van 13.45-15.15 uur is er van alles te beleven in het sport& spelparadijs in de plaatselijke gymzaal. Kinderen van 6 tot en met 12 jaar hebben keus genoeg; van gymnastiek tot spel, wat ze willen doen is aan de kinderen, zij mogen zelf kiezen.

Sportservice Schagen organiseert vier woensdagen een sportinstuif in de plaatselijke gymzaal voor kinderen uit groep 3 t/m 8 (niet jonger!). Woensdag 28 oktober en 4 november kunnen deze kinderen terecht in de gymzaal bij basisschool de Rank aan de Vincent van Goghlaan. Op 11 en 18 november wordt de gymzaal aan de Iepenlaan omgetoverd tot een sport & spelparadijs.

Â

Tijdens de sportinstuif valt er van alles te beleven: trampolinespringen, schommelen, spel en nog veel meer! De kinderen mogen zelf kiezen waar ze aan deel willen nemen, er is keus genoeg!

Â

Elke sportinstuif staat onder deskundige leiding van bewegingsconsulenten van Sportservice Schagen. Deze bewegingsconsulenten verzorgen ook de gymlessen op een groot aantal scholen in Schagen. Van 13.45-15.15 uur zijn zij aanwezig in de betreffende gymzaal. Kinderen die mee willen doen, kunnen gewoon komen, opgeven is niet nodig. Kom wel op tijd want er kunnen in verband met de veiligheid, maximaal 60 kinderen gelijktijdig in de zaal worden toegelaten. Deelname is gratis maar zaalschoenen zijn verplicht.

Â

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Sportservice Schagen, tel: 0224 â 214 774. Kijk ook eens op de website: www.sportserviceschagen.nl