Vestia en de gemeente Vught maken afspraken over toewijzen woningen

29/10/2009 11:07

Stichting Vestia Groep

De gemeente Vught en Vestia Midden-Nederland hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. In deze overeenkomst zijn afspraken gemaakt over het toewijzen van de woningen in het Stadhouderspark.

Bij het toewijzen van de woningen houden de gemeente Vught en Vestia rekening met de bestaande wachtlijsten voor de Vughtse inwoners. Inschrijftijd bij woningcorporatie Vestia of een Vughtse corporatie is bepalend voor de volgorde van toewijzing van de woningen. Het overgrote deel van de appartementen wordt als sociale huurwoningen aangemerkt. Belangstellenden voor een huurwoning kunnen zich aanmelden via www.stadhoudersparkvught.nl of www.vestia.nl.

Stadhouderspark

Vestia Midden-Nederland realiseert 65 huurwoningen op de oude Frederik Hendrik Kazerne. In de oude logiesgebouwen, gekoesterde restanten van de oude kazerne, komen 41 sfeervolle en comfortabele appartementen. Daarnaast realiseert Vestia een nieuwbouw appartementencomplex dat onderdak biedt aan 24 appartementen. Het nieuwe gebouw wordt een eigentijdse variant op de bestaande gebouwen. Vestia verwacht de appartementen eind 2010 op te kunnen leveren aan haar huurders.

Over Vestia Midden-Nederland

Vestia biedt woonservice aan de bewoners van circa 73.000 woningen in Haaglanden, Rotterdam en in diverse plaatsen in het midden en zuiden van het land. Vestia Midden-Nederland is een van de dertien Vestia-corporaties. De woningen van Vestia Midden-Nederland zijn verdeeld over vier vestigingen in Nederland, waaronder vestiging Tilburg. Deze vestiging zal de woningen in het Stadhouderspark verhuren en onderhouden.





http://www.stadhoudersparkvught.nl

http://www.vestia.nl