Universiteit Nyenrode

Nyenrode Research and Innovation Institute start met Research in Residence-programma

Het Nyenrode Research and Innovation Institute heeft een onderzoeksprogramma voor managers ontwikkeld onder de naam `Research in Residence'. Het programma biedt aan managers de kans om onder supervisie van Nyenrode-onderzoekers en met gebruikmaking van Nyenrode-faciliteiten zelf een of meerdere belangrijke business-en/of management-onderwerpen nader te onderzoeken.

Ieder project duurt drie tot zes maanden. In de periode van het onderzoek zijn de managers formeel verbonden aan de Nyenrode Business Universiteit. Het onderzoek kan uitmonden in een bedrijfsspecifiek, vertrouwelijk rapport of in een academische of practice-based publicatie. De manager krijgen de formeel titel 'Researcher bij Nyenrode'.

Om aan het programma mee te doen, hoeven de betreffende managers hun huidige positie niet op te geven. Het programma bestaat namelijk uit `in huis'-onderdelen maar kan ook deels `van afstand' worden uitgevoerd. Invulling kan geheel op maat worden gemaakt, gebaseerd op individuele behoeften en eisen.