Vetus


VETUS N.V. opent nieuwe vestiging in Finland, met nevenvestigingen in Zweden en Rusland. (29 Oct 2009)

VETUS N.V., gevestigd in Schiedam, geeft met groot genoegen kennis van de opening van haar nieuwe vestiging in Finland, met nevenvestigingen in Zweden en Rusland.

Vanuit de vestiging in Helsinki, zal VETUS OY verantwoordelijk zijn voor alle commerciële activiteiten in Finland en de Baltische staten. VETUS N.V. heeft ook het importeurschap overgenomen van VATOR in Zweden en het VETUS team aldaar is gevestigd in Stockholm, vanwaar het ook voorheen de Zweedse markt heeft bediend. Voor Rusland heeft VETUS een bijkantoor in St. Petersburg geopend, dat alle Russische klanten ten dienste zal staan. Alle zendingen naar de klanten zullen direct door het VETUS hoofdkantoor vanuit de magazijnen in Schiedam geregeld worden en om de klant met korte levertijden van dienst te kunnen zijn heeft VETUS een speciale regeling met een expeditieonderneming getroffen.

Marcel Borsboom, algemeen directeur van de VETUS Groep stelt: "ik ben werkelijk blij om deze filialen in Helsinki, Stockholm en St Petersburg, met hun zeer gemotiveerde verkoopteams, te kunnen vestigen, hetgeen het ons mogelijk maakt onze klanten in die landen rechtstreeks te beleveren. De leden van ons verkoopteam in deze vestigingen hebben zeer veel ervaring, omdat ze allen afkomstig zijn van de vorige importeur in deze landen en dus in staat zullen zijn om onze zaken zonder vertraging voort te zetten; en dat zullen we dan ook met de hoogste ambitie doen."