Politie Gelderland-Zuid

Bewoner verjaagt inbrekers met revolver

Hoenzadriel, 29-10-2009 o Een 45-jarige bewoner van een woning aan de Kievitsham in Hoenzadriel heeft in de nacht van donderdag op vrijdag inbrekers verjaagd die in zijn woning aan het inbreken waren.

De man hoorde geluiden in de keuken van zijn woning die er op wezen dat men bezig was de deur tussen keuken en de rest van de woning open te breken. De man raakte hierbij zodanig in paniek dat hij een revolver pakte en daarmee door de keukendeur schoot. De inbrekers zijn daardoor blijkbaar gevlucht. Overigens hadden die uit het bedrijf dat bij de woning ligt wel enkele computers gestolen. De politie onderzoekt de zaak en heeft de revolver van de man inbeslaggenomen. Ook is de vuurwapenvergunning van de man ingetrokken.

Een getuige heeft drie mannen zien wegrennen. Vermoedelijk zijn deze mannen in een oud model BMW weggereden. Mogelijk hebben meer mensen iets van de vluchtende daders gezien. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie in Zaltbommel op telefoonnummer 0900 8844. (03)

Laatst gewijzigd 29-10-2009 13:57 | © Regio Gelderland-Zuid |