CDA afdeling Gelderland


â Wat kan er beter in Puttenâ

---

CDA verbeterkaart levert veel bruikbare reacties op.

Onder het motto â Wat kan er beter in Puttenâ trok het verkiezingscampagneteam van het CDA op 14 oktober over de Ossenmarkt en door het centrum van het dorp. De ludieke actie met de mobiele statafel en de sandwichborden leverde vrolijke taferelen op en oogstte veel enthousiasme en bekijks.

Door middel van een verbeterkaart konden de marktbezoekers aangeven wat er naar hun mening in Putten beter kan. Dat leverde vele bruikbare en soms ook kritische reacties op.

Veel reacties hebben betrekking op de verkeersveiligheid , zowel in het dorp als in het buitengebied. Maar bijv. ook het Multi Functioneel Centrum (MFC), de overlast van honden, het zwerfvuil ,het zwembad en de proef met het fietsverbod in het centrum komen aan de orde. Een aantal inwoners vraagt meer aandacht voor de jeugd. Meer en betere speelplekken in de wijken is een vaak gemaakte opmerking.

In de komende verkiezingscampagne gaat het CDA met al deze reacties aan de slag en kan men horen wat er mee gaat gebeuren. Maar niet alleen in de verkiezingscampagne. Een aantal verbeterpunten kan nu al worden opgepakt en dat gaan we zeker doen, aldus de raadsleden Okko van Dijk, Arres Huijgen en Bert Veldhuizen, die alle drie deel uitmaakten van de verkiezingskaravaan.

---

Geschreven door: beheerder_gelderland
Geplaatst op: 29-10-2009