Gemeente Eemnes

Persberichten

Servicebureau Gemeenten verhuist

Het oude Levob-gebouw is opgeknapt en tot een passend kantoor gemaakt. De verhuizing vindt zo veel mogelijk tijdens het weekend plaats. Het Servicebureau en het Zorgloket zijn één dag gesloten. Vanaf maandag 2 november zijn alle afdelingen inclusief het Zorgloket weer bereikbaar.

Een nieuwe naam, een nieuw kantoor
Het uitvoeringsdeel van het voormalige Gewest Eemland heet sinds 15 mei van dit jaar Servicebureau|Gemeenten. Naast een nieuwe naam krijgt de organisatie nu ook een nieuw pand. Een grondige verbouwing heeft van het oude Levob-gebouw aan de Utrechtseweg een vriendelijk, open en gastvrij kantoor gemaakt. Een kantoor dat past bij de nieuwe naam en een nieuwe manier van werken. Centraal gelegen, goed bereikbaar en met voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Het Servicebureau hoopt vanuit haar nieuwe kantoor cliënten en opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn.

Zorgloket Amersfoort gesloten op 30 oktober
De verhuisactiviteiten vinden zo veel mogelijk in het weekend plaats. Het Zorgloket is vanwege de verhuizing op vrijdag 30 oktober gesloten.

Gewijzigd postbusnummer
Vanaf maandag 2 november zijn de contactgegevens: Servicebureau|Gemeenten
Bezoekadres: Utrechtseweg 12, 3811 NB Amersfoort Nieuw: Correspondentieadres: Postbus 2188, 3800 CD Amersfoort Telefoon: 033 4609100.
E-mail: info@servicebureaugemeenten.nl

Leefomgeving en Wmo
Het Servicebureau|Gemeenten is een marktgeoriënteerde organisatie voor informatie, uitvoering en advies. Het voert voor de bij haar aangesloten gemeenten een aantal publiekrechtelijke taken uit. Op dit moment zijn dat de gemeenten Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Soest en Woudenberg. Deze gemeenten maken gebruik van de kennis en expertise van het servicebureau op het gebied van milieu, maatschappelijke ondersteuning, wonen, vervoer en huisvesting. Alle diensten zijn ondergebracht in twee hoofdafdelingen, de afdeling Leefomgeving en de afdeling Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning), waartoe ook het Zorgloket behoort.

(Gepubliceerd 29-10-2009)